2777
2789

بابام اکثر شبا تا ساعت ۸_۹اینا گاهی ام تا۱۱_۱۲بیذون از خونس حالا یا ادارس یا پیش دوستاش..

آدم عیاشی نیست ب ما هم اهمیت میده

کلا آدم کم حرفیه

هرررروقت بابام این موقع ها میاد خونه مامانم هی دهن دماغشو کج می‌کنه هی بدخلقی باما درمیاره یبار گفتم دردت چیه میگه بابات حرف نمیزنه باهام!

مادرم خودش خودشو هی کنار میگیره محل بابام نمیده

کلا آدم طلبکاریه از همهههه انتظار داره هی بهش خوبی کنن هرررروز بحث می‌کنه ک چرا من درآمد ندارم چرا بابات پول زیادی بهم نمیده و این ک.سشرا (بابام ماهی ۸تومن بهش میده ک بده جای خرجای خونه)

حالم دیگه ازش بهم میخوره.. خواهشاً نگین مادرته احترام نگه دار

من الان دانشجو خابگاهی ام

از اونجا فرار میکنم ب خونه پناه میارم

از خونه بخاطر اخلاق و حرکات گوهه مادرم ب خابگاه فرار میکنم

شما بگین چ غلطی بکنم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت راس میگه پدرت زیادی بیرونه. مگه آدم چقدر با دوستاش بابد باشه؟زن هم توجه میخواد

پدرم مارو بیرون می‌بره مسافرت میریم بداخلاق نیست بددهن نیست مادر من اخلاق تندی داره بابام ارومه

یبار بابام باهام درد دل کرد گفت ک ۲۰سالع دارم تحمل میکنم مادرتو دلم تیکه تیکه شد بخاطر بابام..بنظرم مادرم حقشه ک اینجوری باهاش رفتار بشه 

پدرم مارو بیرون می‌بره مسافرت میریم بداخلاق نیست بددهن نیست مادر من اخلاق تندی داره بابام ارومه یبا ...

تو نمیتونی با هردوتاش حرف بزنی به همدیگه ارزش قائل بشن؟واسطه بهتر شدن رابطشون بشی؟

مادرت کمبود توجه ومحبت داره از جانب پدرت با این اخلاقش بروز میده 

اره همینطوره.. من الان دنبال اینم بدونم چیکار کنم بهم نریزه عصاب منو بقران خودم درگیری و ناراحتی وفکر خیال زیاد دارم .. اینم هی بدتر میکنه

تو نمیتونی با هردوتاش حرف بزنی به همدیگه ارزش قائل بشن؟واسطه بهتر شدن رابطشون بشی؟

حرف زدم

بابام میگه من ب همتون توجه میکنم

میکم چرا پس دیر میای خونه میگه شماها چی میدونید از کار و تلاش.. من اگ دیرم میام خونه واس خاطر اینه شما تو رفاه باشین و بخاطر شما کار میکنم

مامانم میگه ن دروغ میگی و فلان و..

اره همینطوره.. من الان دنبال اینم بدونم چیکار کنم بهم نریزه عصاب منو بقران خودم درگیری و ناراحتی وفک ...

باپدرت صحبت کن زودتر بیاد  روز مادر براش جشن بگیرید بهش محبت کنین رفتارش تعغیر میکنه 

باپدرت صحبت کن زودتر بیاد  روز مادر براش جشن بگیرید بهش محبت کنین رفتارش تعغیر میکنه

روز مادر واسش ی کاور گوشی سفارش دادم چون هی میگف از چند وقت پیش..والا نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

روز مادر واسش ی کاور گوشی سفارش دادم چون هی میگف از چند وقت پیش..والا نمی‌دونم چیکار کنم دیگه

عزیزم درکت میکنم شما ی خونه آروم و بی تنش میخای ولی مادرتو هم درک کن کاش پدرتم از طرف خودش ی چیز حتی کوچیک کادو بده چند تا جمله محبت آمیز بگه بهش تا خوش حال شه

اینکه شوهر ادم هرشب تا ۸  ۹ یا ۱۱  ۱۲ بیرون باشه عذذااااابه

تو متاهل نیستی و درک نمیکنی

با هشت میلیون خرج خونه بدی که دیگه تهش چیزی نمیمونه

پس گله و سکایت مامانت الکی نیست

خیلی بیشعوری