2777
2789

بابام اکثر شبا تا ساعت ۸_۹اینا گاهی ام تا۱۱_۱۲بیذون از خونس حالا یا ادارس یا پیش دوستاش..

آدم عیاشی نیست ب ما هم اهمیت میده

کلا آدم کم حرفیه

هرررروقت بابام این موقع ها میاد خونه مامانم هی دهن دماغشو کج می‌کنه هی بدخلقی باما درمیاره یبار گفتم دردت چیه میگه بابات حرف نمیزنه باهام!

مادرم خودش خودشو هی کنار میگیره محل بابام نمیده

کلا آدم طلبکاریه از همهههه انتظار داره هی بهش خوبی کنن هرررروز بحث می‌کنه ک چرا من درآمد ندارم چرا بابات پول زیادی بهم نمیده و این ک.سشرا (بابام ماهی ۸تومن بهش میده ک بده جای خرجای خونه)

حالم دیگه ازش بهم میخوره.. خواهشاً نگین مادرته احترام نگه دار

من الان دانشجو خابگاهی ام

از اونجا فرار میکنم ب خونه پناه میارم

از خونه بخاطر اخلاق و حرکات گوهه مادرم ل خابگاه فرار میکنم

شما بگین چ غلطی بکنم من

کاملا درکت میکنم عزیزم

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده ولی میگم که با مادرتون درست صحبت کنید:) تا حدودی حق دارن از بی توجهی همسرشون می‌نالن اما مدی ...

من نمی‌دونم این وسط حقو ب کی بدم ولی دیگه حالم داره بهم میخوره از حرکتاش خودش نمیشینه مشکلش رو ب بابام بگه

کلا زن شریه

بخامم یچیز مخالف میلش بگم شروع می‌کنه ب جیغ و داد زدن بدم میاد ازش 

من نمی‌دونم این وسط حقو ب کی بدم ولی دیگه حالم داره بهم میخوره از حرکتاش خودش نمیشینه مشکلش رو ب باب ...

بنده خدا داره هم خودشو اذیت میکنه هم اطرافیانشو، غیر مستقیم به پدرت بگو محبتشو بیشتر کنه نسبت به مادرتون، خودتونم اگه خیلی اذیتید از جو خانه دور باشید حالا به هر نحوی ،کار و تحصیل و ... الله مع صابرین انشاءالله حل میشه🌹

کاربری سال1399:)
گذاشتم من وقتی ببینم همسرم اهمیتی نمیده بهم منم اهمیتی نمیدم ب همین راحتی!

خب  یگه چون ازدواج نکردی آسونه گفتنش ..

نمیشه به همین راحتی اهمیت ندی ..چه زندگی شد؟ 

برو بامامانت صحبت کن بگو این رفتارت باعث فراری شدن باباشده ..باسیاست باش ..یبار اومد خونه بهش برس قربون صدقش برو ..یا هرچیزی ..فردا شب بابا زودتر میاد ..

خب  یگه چون ازدواج نکردی آسونه گفتنش .. نمیشه به همین راحتی اهمیت ندی ..چه زندگی شد؟  بر ...

اینچیزا رو حالیش نمیشه هیچی از ظرافت زنونه بلد نیس چرا ؟چون ک  بس سرش تو زندگیای بقیس و مدام اونارو با ما مقایسه می‌کنه خودشو از یاد برد!