سلام بچه ها اگه شما باشین با خواستگاری که مدرک تحصیلیش دیپلم هست ولی پسر خوبی از نظر اخلاقی و تیپ و قیافه هست ولی شما لیسانس یا فوق لیسانس باشید با یک نفر دیپلمه ازدواج میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو این دوره زمونه حیا و پول حرف اول رو میزنه اگه مدرک نداسته باسه یعنی شغل خوبی هم نمیتونه داشته باسه مگه اینکه ارسی بهش رسیده باسه به نظر من مدرک و میزان درامد خیلی الا مهمه 🙏🥰🥰
به دوستت بگو من یه خواستگار داشتم دکتری بود اندازه خر بارش نبود نه درک شعور داشت نه فهم حرف زدن نه مغز اقتصادی داشت راحت به آدم توهین میکرد و عین خیالشم نبود
الان ۶۰ درصد دانشجویان دختر و ۴۰ درصد پسر هستن. پس ی ۲۰ درصد داریم که همسر لیسانس گیرشون نمیاد. علاوه بر این بعضی از مردا با وجود تحصیلات خیلی بالا حتی دکتر میرن با دخترای دیپلمه ازدواج میکنن اگه ۵ درصد هم باشن که بیشترن ۲۵ درصد میشه.یعنی عملأ حداقل یک چهارم دخترای تحصیل کرده شانس ازدواج با پسر تحصیل کرده ندارن