2777
2789

منظور درس خون ها میرن منم میخوام برم اونها که خیلی سخته ولی آخرش خیلی خوبه اونها که افراد عادی نمیتونن برن (رتبه کنکورمس رقمی هست برای سال دیگه میخوام 200 بیارم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم معلم بشم بعد منو به خاطر اینکه گفتم در ماه 2یا 3 بار نماز قضا دارم رد کردن منم الان فکر میکنم میگم چقدر احمق بودم چرا باید برم فرهنگیان وقتی هوسشو دارم فرهنگیان برای رتبه 15 هزار که رشته خوب نیاره یا بیاره ی شهر دور یا رشته ب درد نخور بیاره یا بره آزاد خوبه همون بره فرهنگیان درسم نخونه 

من باید برم جایی که درس بخونم اینکه بگید کار نیست هم برام هیچ اهمیتی نداره

رشته ی انسانی بجز فرهنگیان و حقوق و روانشناسی بقیش هیچ البته تود حقوق و روانشناسیم اشباع شده چرا تغی ...

اشباع یعنی چی من خیلی درس خونم مطمئنم شاگرد اول دانشگاه میشم 

میخواستم معلم بشم بعد منو به خاطر اینکه گفتم در ماه 2یا 3 بار نماز قضا دارم رد کردن منم الان فکر میک ...

اینو الان میگی وقتی کارشناسیت تمومشه خیلی از همسنات سرکار باشن و دستشون تو جیبشون باشه و یه سری وسایلو بخرن و ... حس پوچی میکنی یا درکنارش هنری یاد بگیر یا فقط درس خالی نخون برا بیکاری

اینو الان میگی وقتی کارشناسیت تمومشه خیلی از همسنات سرکار باشن و دستشون تو جیبشون باشه و یه سری وسای ...

اه اه لعنت به این زندگی 

پس من این هوش و استعداد چی کار کنم اه توف تو زندگی

اشباع یعنی چی من خیلی درس خونم مطمئنم شاگرد اول دانشگاه میشم 

من شاگرد اول دانشگاه بودم ارشد با سهمیه ی استعداد درخشانم پذیرفته شدم ولی تهش چی باید سرکارم بری پس فردا متلک و تمسخر و حس پوچیو توی خودت حس کنی میفهمی به اندازه ی تحصیلت شغلشم مهمه 

ی جا میخوام فقط باهوشا برن افراد خنگ نیان

حقوق شهید بهشتی یا تهران

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اه اه لعنت به این زندگی  پس من این هوش و استعداد چی کار کنم اه توف تو زندگی

یا تغییر رشته بده به تجربی یا درس میخونی درکنارشم هنری یادبگیر کا کارشناسیت تموم شد بتونی درکنارش کاریم داشته باشی حس پوچی نکنی