2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الویه مغازه ای بود خوردیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
🥲اره خوشبحالش من هیچی بلد نیستم😅🙈 مامانم همه اینا میپزه😻😁

تزیین با خودتونه ؟

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
چرا نیست ؟مگه چیه😂😐

چون یکی وسوسه میشه میاد ولی دلش میخواد هدکی از یه دیدگاه نگاه میکنه دیگه واسه شما مشکلی نیست ولی از نظر من پسندیده نیست

تا نفع داری وفادارند و انسان اینگونه است

ممکنه تو سایت زن حامله باشه و دلشم بخواد و این شایسته نیست

تو اینستا پره و الان دیگ زمون قدیم نیست مردم همه نوع فضای مجازی دارن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

شما ک ایقد ضعیفی نیا مگه عنوان ندیدی

چشم من نمیام

ولی شمام یاد بگیر جا کس دیگه پاسخگو نباش😌

سک دو سه چهار تشکر تشکر

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
ای نامررررررد دلم خااااااسسسسستتتتت🤤🤤 نوش جانتون من عدس پلو داشتم خوردیم تموم شد😁

😅😅🙈🙈🙈🥲🥲

نوش جان عزیزم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚