2777
2789

سلام 

چن وقت پیش تو ی گپی بودم مالک گپ ب بهونه هک و ... دخترارو اغفال میکرد و عکسای بد میگرف ازشون دیشب ک رفتم ویسکال دستشو رو کردم حالا فشاری شده رفته شمارمو چنل کرده ب عنوان ی دختر بد و از طرف من رفته عکسای بد داده بقیه ک بخاد بگه همچین شخصیتی دارم، چیکار کنم بنظرتون:)؟

- بچها توی گپای تلگرامی کسیو ب اسم سینا ( تلگرامش white) دیدین فرار کنین فقط انقدر آدم نانجیبیه که حد و مرز نداره .. خودشو ب اسم سینا و اهل شیراز جا زده ولی ظاهرا اسمش رضاست و اهل همدانه مراقب باشین هم کلام نشین... انقدر راحت مظلوم نمایی میکنه ک استغفرالله انگار بچه پیامبره ...

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز حرمت داره نه لذت😡

منم نمیدونم چرا همیشه میخواستم اصل بدم الکی برای اینکه شناسایی نشم میگفتم شیراز🤣

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شیراز حرمت داره نه لذت😡 منم نمیدونم چرا همیشه میخواستم اصل بدم الکی برای اینکه شناسایی نشم میگفتم ...

الهییی بگردممم، واقعا چرا هر کی میخاد فیک باشه میگه اهل شیرازم 😂💔

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
تو هم شماره اونو بزن تخلیه چاه با کمترین قیمت بذار هرثانیه زنگ بخوره . روانی شه

چجوری؟ 🥲🥲

چجوری؟ 🥲🥲

برو توو گپا بنویس یه بنده خدایی محتاج نون شبه کارش ابنه نصف قیمت میگیره یا برو با اسپری بنویس روو دیوار ارگانای دولتی  کسیم نبیننتت شماره بنویس تخلیه چاه بذار اونا ازش شکایت کنن ک چرا روو دیوار ارگان.....تبلیغ کردی

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
برو توو گپا بنویس یه بنده خدایی محتاج نون شبه کارش ابنه نصف قیمت میگیره یا برو با اسپری بنویس روو دی ...

واووو خفنههه مرسیی عزیزممم 

واووو خفنههه مرسیی عزیزممم 

فودات با همچین ادمایی باید اینجوری کرد البته یوقت یجور باهاش نحرفیا ک بو ببره خودتو ب مظلومیت بزن یا اصلا بحثو پیش نکش بعد کارتو بکن ب هیچکس از هم گروهیاتم‌نگو 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
فودات با همچین ادمایی باید اینجوری کرد البته یوقت یجور باهاش نحرفیا ک بو ببره خودتو ب مظلومیت بزن یا ...

خدانکنه‌ دورت بگردم

دیلیت اک زدم با هیچ کدومشون در ارتباط نیستم فقط شمارشو دارم