دخترم همه کار براش کردم از مهر و محبت و دوتایی بریم کلاس شنا و دوتایی بریم گردش و باهاش مثل یه دوست باشم ، اما به شدت گند اخلاق و بدجنس هست ، صبحا با وحشی بازی و دعوا از خواب بیدار میشه ، گاهی وقتا منو تحقیر میکنه ، کسی دوستش نداره ، دلش برا کسی تنگ نمیشه ، دوستی نداره ، داداش کوچیکه اش رو اعتماد به نفسش رو صفر کرده از بس که توذوقش میزنه ، جایی میریم اینقدر بد قلقی در میاره ابروم رو برده ، همیشه از زندگی نالانه و ناشکر ، ما ۲۰۶ داریم چند وقته میگه ما چیزی نداریم فقط یه ۲۰۶ ساده دوستام فلان … بهترین کفش و مانتو داره برا مدرسه بازم ناشکره دیگه بریدم از دستش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر میکنی یه بار فقط بردم ؟؟ ۱۳ سالشه ماله من به شدت پرتوقع هرکاری بکنی براش وظیفه میدونه نه تنها م ...
بببین من یه دوست دارم از ۶ سالگیم الان ۲۵ سالمه این دختر انقدرررر بدجنس بود دوران بچگی که حد نداره و بد ذاااات تا اوایل دبیرستان ولی خواهرش مشاور بود مدام باهاش حرف میزد . الان بی نهاااااایت مهربون شده رفیق فابریکم
من تو رقابت درسی افتادم و رفتم کلاس ارایشگری و خیاطی و بعدشم سختیای زیادی دیدم بابام فوت کرد الان بهتر شدم ولی الانم گاهی ناشکری میکنم ولی عاقل شدم دیگ کم کم ...