2777
2789
عنوان

چیکار کنم برگرده

358 بازدید | 33 پست

عشقم رفت نمیتونم به هر شیوه توسل و توکل دست ب دامن شدنش و التماس و هرچیزییییییی برش گردونم بر نمیگرده و من طاقت ندارم فقط بهم راهکار بدید خواهش میکنم فقططط برگردههه دارم میمیرم

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقته

ببخشید اینو میگم ولی ممکنه همه اینا اداش باشه. میخواسته کات کنه ولی نمیخواسته که عین آدم این کارو بکنه. شاید دیگه دوستت نداره

میدونم خیلی سخته ولی سعی کن از فکرش بیای بیرون

میدونی از منم رف منم همه کار کردم ولی نشد دیگ داره میشه نزدیک  ی سال...من خسته شدم بس ک دیگ دنبالش دوییدم دیگ گفتم بسه کافیه و ب خودم برگردم ..واتساپم دو شب پیش پاک کردم ک دیگ چکش نکنم...

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

وقتی رفته 

یعنی دوست نداشته 

چرا سختش میکنی 

جای این ک بری دنبالش 

فراموشش کن 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....