2777
2789
عنوان

کسی تازگیا وام ازدواج گرفته؟؟؟؟مهمههه🙆🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 18 پست
شما بعدش مثلا شدی عدد ۱ که برات پیامک اومد؟

نه عزیزم من ۳روز پیش ۳۰نفر جلوم بود بانک هایی که تو انتخاب کردی بودجه اخر ساله بهشون نمیرسن.بانک ملی و ملت خوبه.یهویی پیامک اومد باور کن بال در اوردم.چون دوماه پیش ۱۵۲نفر جلوم بود 🌈💐امیدوام هرچی زودتر وامت اوکی بشه

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

#تجربه_کسب_درآمد

سلام دوستان عزیز وقت بخیر این تبلیغ نیست و خواستم تجربه کسب درآمد رو به شما بگم ، با اپلیکیشن های زیر می‌تونید درآمدزایی کنید و من خودم به خانواده ام و دوستام ‌‌معرفی کردم 

عالیه ، کد معرف رو که بزنید به شما هدیه (پول)میده :

___

⭐میلی: خرید طلا به صورت میلی با قیمت مورد نظر 

🎁کد معرف: milli-7trzl

____

⭐بلوبانک :(بانک سامان)  افتتاح حساب دریافت کارت فیزیکی با رنگ دلخواه و شیک.

🎁 کد معرف : M5HEVI

____

⭐بانکینو :(بانک خاورمیانه) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی سفید یا مشکی و با کلاس.

🎁کد معرف: 07AIHZ9

____

⭐آبانک:(بانک آینده) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی شیشه ای 😍 و شیک با رنگ های سفید ، سبز ، زرد

🎁کد معرف : t4mk7

___

⭐ویپاد :(بانک پاسارگاد) افتتاح حساب و دریافت فیزیکی کارت مشکی و باکلاس.

🎁 کد معرف: M60BQB

____

⭐توبانک : (بانک گردشگری) افتتاح حساب سپرده و با دریافت سود و دریافت فیزیکی کارت های شیشه ای رنگی و شیک .

🎁کد معرف : 88233146 

اگه پول گرفتید واسم دعا کنید😍🙏