2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتوجه به قدتون صفراوی مزاج هستین ولی غلبه شدید سودا دارین سودا علاوه بر لاغری عوارض دیگه ای مثل ک ...

برای رفع چاقی شکمی چیکار کنیم؟

کل بدن لاغر هست و فقط شکممون بزرگ میشه.

ممنون میشم جواب بدید 

باتوجه به قدتون صفراوی مزاج هستین در معرض غلبه سودا وکمبود وزن هستین چون وزنتون نسبت به قدتون خیلی ...

مرسی جیگر.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
برای رفع چاقی شکمی چیکار کنیم؟ کل بدن لاغر هست و فقط شکممون بزرگ میشه. ممنون میشم جواب بدید 

چاقی شکمی درصورتی که لاغر هستین یعنی قسمت معده روده رحم دچار غلبه سردی شده

از علایمش میشه به ترش کردن معده رفلاکس یبوست قاعدگی نامنظم ومشکلات رحمی اشاره کرد

برای درمان یک روش اینه موضعی این قسمت هترو با روغن گرم ماساژ بدین وببندین

خوراکی با طبع گرم هم بهتون کمک میکنه

هدفمند زندگی کن بانو🌹
مزاج مادر زادیو که نمیشه عوض کرد ولی غلبه مزاج دراثر تغذیه وسبک زندگی به وجود اومده میشه با پاکساز ...

ممنون یعنی مراجق سرد ب گرم و برعکس  منطورت همینه

ممنون یعنی مراجق سرد ب گرم و برعکس  منطورت همینه

بله سرد رومیشه به‌گرم تبدیل کردچون بعدا به وجود اومده

ضمن اینکه تو مزاج مادر زادی  هم میشه به نقطه تعادل نزدیکتر کرد فردو

هدفمند زندگی کن بانو🌹
بله سرد رومیشه به‌گرم تبدیل کردچون بعدا به وجود اومده ضمن اینکه تو مزاج مادر زادی  هم میشه به ...

یه چی دیگه افت دهان ام زیاده همش مبرم دکتر  زبونم سفید پرز مانند

یه چی دیگه افت دهان ام زیاده همش مبرم دکتر  زبونم سفید پرز مانند

اگر میتونین یه عکس با کیفیت از زبونتون بدین تا راهنمایی تون کنم چون پرزهای هرقسمت از زبون فرق میکنه

اینجا نخواستین عکس بذارین آیدی پیامرسان میدم

هدفمند زندگی کن بانو🌹
اگر میتونین یه عکس با کیفیت از زبونتون بدین تا راهنمایی تون کنم چون پرزهای هرقسمت از زبون فرق میکنه ...

من چی 49وزن قد164

من از آن‌ها که تسلایشان می‌دادم غمگین تر بودم🙃💕