2777
2789
عنوان

روز زن

114 بازدید | 11 پست

یه سوال با شوهرایی که نزدیک روز زن میشه آتیش میگیرن حسابشونم پر پول زنشونم کارمنده ولی زورشون میاد برا زنشون یه هدیه بگیرن همش میگن روز مادره به شما چه ربطی داره باید چیکار کرد؟اخلاقشون خوب خرجم میکنن ولی برای زنشون زورشون میاد خرج کنن باید چیکار کرد؟با مردایی که زنشون حقوق کارمندیشون را خرج خونه می کنند و حتی از حقوق خودشون برا مادرشوهرشون کادو می خرن که فقط با بحث ودعوا آرامش زندگیشون از دست نره ولی بازم مردشون زورشون میاد برا دلخوشی زنشون یکم خرج کنن باید چیکار کرد؟با مردایی که زنشون یه روزی طلاهاشا برا آرامش شوهرشون فروختن که بتونه الان به اینجا برسه وحسابش پر پول باشه ولی هنوزم که هنوز طلاها زنش را نخریده و واسه همه داره ولی دم به دقیقه به زنشون می گن ندارم باید چیکارکرد؟ نمی‌دونم چیکار کنم مثل این ده سال واسه آرامش زندگیم سکوت کنم وبی خیال از کنار این مسائل رد شم یا واکنش نشون بدم دلم خنک شه ولی اعصاب خوردیش را به جون بخرم؟

محل نده روز مرد همون کارو کن 

قانون من با هرکی مثل= خودش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فداکاری نکرد، اگه راضی نیستی پولتو نیار توی زندگی، طبق قوانین حق با توعه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
از اول رو دادی مقصر خودتی  برای مادر خودت کادو بخر ببر  روز مرد هم چیزی براش نخر بگو روز پ ...

من فقط تو زندگی آرامش می‌خوام و فقط با همین رو دادن به شوهرم بود که زیاد جنگ ودعوا نداشتیم از قهربدم میاد

گذشت زیاد و درک زیاد مرد که سهله همه رو پررو میکنه.ازاول باید خرج میکرد ک یادمیگرفت.ده ساله همینطوری رفته جلو...سخت بخای یهویی عوض شه.متاسفانه چون کارمندم هسی توقعش زیاد.بیشترب اون خاطر.

اگه واقعا این حرفا درسته و مشکل پولی ندارن ایشون

شما یک فرشته زمینی هستید😍

عزیزم هیچ کاری نکن باهاش 

خودت این مشکل رو درست کردی خیلی هواشو داشتی 

هوا برش داشته

و گرنه مسئله خاصی نیست

اکثر شوهران همینن

اگه ناز داشته باشی نازتو می‌خرن 

اگه نداشته باشی  بهت نازمیفروشن

مردا باید دوباره تربیت بشن فقط یه کم زمانبره

فقط از این به بعد لی لی به لالاش نذار

نه اینکه دعوا کنید اصلا

کوچکترین خرجی تو خونه نکنید بدون بی محبتی

با احترام و روی باز هیچ کادویی برا مادرش نخرید 

بذارید شوهر بخره

برا خودتون حتما اون چیزی رو که دلتون میخاد بخرید 

و روز مادر استفاده کنید که ببینه

برا خودتون یه دسته گل خوشگل بخرید

همراه با کارت تبریک روز مادر

حرف مفتی زد جوابشو ندید و کلا ندید بگیریدش چند روز 

من فقط تو زندگی آرامش می‌خوام و فقط با همین رو دادن به شوهرم بود که زیاد جنگ ودعوا نداشتیم از قهربدم ...

اشتباه میکنی 

قدیمیا میگفتن دعوا نمک زندگیه به شرطی که شور نشه

اصلا رو صدا بلند کردنش یا داد وبیدادش ضعف و حساسیت نشون نده

کاری که من الان میکنم

اوایل اشتباه میکردم و از دعوا میترسیدم

شوهرم با کوچکترین انتقاد درست و بجا  شدیدا دعوا درست می‌کرد بدون فحش و توهین

فقط صدا می‌برد بالا و داد میکشید و من حرص میخوردم که یواش 

آبرومون رفت  

زخم معده گرفتم از استرس دعواها 

دیدم من تنهایی دارم اذیت میشم

حالا هر چند وقت یکبار هر وقت دعوا راه میفته 

ازش فاصله ميگيرم و با صدای بلند و داد و بیداد مثل خودش