2777
2789
عنوان

داره دیوونم میکنه

158 بازدید | 17 پست

خانوما من به موضوعب چند وقته خیلی اذیتم می‌کنه ..

اونم اینکه وقتی که راه میرم وقتایی که فقط تنهام این مدلیم که چندبار برمی‌گردم و اگه آقای جوونی پشت سرم باشه مخصوصا توی کوچه ها ترجیح میدم قدم هام کوتاه کنم یا خیلی بلند که طرف رد شه چون واقعا تپش قلب شدید میگیرم میترسم مخصوصا صبح ها چون من خیلی زود از خونه مجبورم بزنم بیرون هوا نسبتن تاریکه اون تایم ها خیلی برمی‌گردم و اگه صدای قدم پشت سرم بشنوم حالم بد میشه طبیعیه؟درضم من کلنی شب ها هیچ وقت تنهایی بیرون نبودم و ساعتی که دیر اومدم خونه ساعت ۷بوده وقتایی که تنهام فقط این حس ها هست ولی وقتی یکی همراهمه این حس هار ندارم 

والا منم این تایم بزنم بیرون میترسم

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این من بودم ، یعنی کاملا درکت میکنم ، احساس میکردم همش قراره ی اتفاقی بیوفته ..

ولی خب ورزش رزمی رو شروع کردم دیگه عین شیررر خودم میرم بیرون تنهایی🚶😄😄

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
دورت بگردم من🥺🍃

خدا نکنه عزیزم 🥺 همسنیم تقریبا 

حست یکمم طبیعه ، جامعه خیلی اوضاع خوبی نداره ، ولی ببین اگه بتونی ی ورزش رزمی حتی شده دفاع شخصی رو یاد بگیری ، تو اعتماد به نفست خیلی تاثیر داره ❤️🌱

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
خدا نکنه عزیزم 🥺 همسنیم تقریبا  حست یکمم طبیعه ، جامعه خیلی اوضاع خوبی نداره ، ولی ببین اگه ب ...

توی جاهای شلوغ نمی‌ترسم فقط وقتایی که خیلی کوچه خلوته🥺🍀مرسی برای راهنماییت

توی جاهای شلوغ نمی‌ترسم فقط وقتایی که خیلی کوچه خلوته🥺🍀مرسی برای راهنماییت

فداتشم 🫂❤️🌱