2777
2789
عنوان

هدیه ای ک از نامزدم گرفتم+عکس😍

969 بازدید | 38 پست

بیاید بگین روز نامزدیتون همسرتون چیا گرفت براتون 😍اگ دوسداشتین عکسم بذارین

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

روز نامزدی؟

منظورت سالگرده؟

اخه معمولا روز نامزدی همون انگشتر و جشن هس

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز نامزدی؟ منظورت سالگرده؟ اخه معمولا روز نامزدی همون انگشتر و جشن هس

اره روز نامزدی .غیر از انگشتر چیزای دیگ هم میگیرن خوب مثلا لباس و لوازم .ک برا هر کسی متفاوته با توجه به رسمشون 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
اره روز نامزدی .غیر از انگشتر چیزای دیگ هم میگیرن خوب مثلا لباس و لوازم .ک برا هر کسی متفاوته با توج ...

اره ماام این رسمو داریم فکردم منطورت چیزدیگس

پاکسازی پوست💆🏻‍♀️💚 / سوالی راجب پوست و مو دارید در خدمتتونم💜 / موسیقی رفیق دردامه💛 / عشقم نفسم وصله ب بودنت❤️ / شیراز🧡
اره روز نامزدی .غیر از انگشتر چیزای دیگ هم میگیرن خوب مثلا لباس و لوازم .ک برا هر کسی متفاوته با توج ...

مال منو خواهرشوهر کوچکم نذاشت بخره،بازار باهامون بود،، بنده خدا گفت چی‌باید بخریم خودت بگو،، سریع خواهرش مثل مار فس فس کرد گفت هیچیییییی،، همینا کافیه،، بعده نامزدی فیلم خودشو دیدم که از همسرم پول گرفته برای جشن خودش عیدانه گرفته و همه چیزو کادوها لباس بادکنکها همهههه رو ست کرده حتی لباس شوهرش🤣

متنفرم ازش😐😁🔪

بعده 1هفته 2تایی رفتیم همه چی گرفت برام☺️💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

یادم نیست واقعن 

فقط یه توگردنی روز عقد حرم ازش گرفتم که هنوزم گردنمه 

با اینکه جدا شدم 

فک کنم پارچه مجلسی و چادر و ... هم بود 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

یه سبد گل اورد و چادر سفید عروس 

یه بارم سر نکردم اصلا نمیدونم چیکارش کردم