2777
2789

دوستم درماه حداقل یبار ازم قرض میگیرع

ولی همیشه پس داده

با این حال بازم گرفتع دیروز گفته بود امروز پس میده هنوز نداده و من استرس دارم چون میخاستم تشک بخرم 

منتظربمونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی قرض میدن خورد خورد پس میدن به نظرم برکتش می‌ره ! من شهریور یه میلیون قرص دادم قرار بود هفته بعدش پس بده الان دیماهه دویست تومنش مونده،دوست ندارم این مدلی کسی پولمو پس بده تازه باهام چونه هم می‌زنه ...من که دیگه پولم داشته باشم میگم ندارم ...اینم سرای آدم بدقول...

جدی پول قرض میدی دیه نمیدن؟ پس چرا دوباره میدی؟ چرا نمیگی پولمو پس بدین

ميگم پس بدن ولي بعضياشون نميدن 

با يكيشون قطع ارتباط كردم ك ديگه ازم پول نخاد از رو نميرفت

يكيشون هم ك پس نميده داداشم هست متاسفانه مث كنه چسبيده ول كن نيست و بدي داستان اين هست ك اين پولا رو خرج زن و بچش ميكنه و من حرص ميخورم چون خرجشون خيلي بالاست 

ولي بقيه پس ميدن اما خسته شدم ديگه هي بگيرن از من

من برعکسم پول که قرض میگیرم استرس میگیرم اون پول کوفتم میشه همش میترسم نکنه نتونم پس بدم 🤦🤦🤦

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

منم دوست ندارم ازم پول قرض بخوان برنامه هام بهم میریزه

اگه كسي نداشته باشه و قرض بخاد من ناراحت نميشم يا حتي نداشته باشه و نتونه پس بده ولي متاسفانه ايناي ك من گفتم ازم قرض ميگيرن ولخرج هستن و دلشون نمياد ب پس انداز خودشون دست بزنن

مثلا داداشم كارش گير مي افته زنش حاضر نيست طلاهاش بفروشه يا خودشم درخاستي نداره ازش يا حاضر نيست ماشينش بفروشه بزنه ب زخم زندگيش ولي حاضر هست از جيب من برداره و بمن ضرر بزنه

ميگه نه اونا سرمايه مون هست 

يا مثلا يكي از دوستام ك قرض ميگيره خيلي خيلي ولخرج هست خب منم ميتونم اينجوري خرج كنم اخر ماه هيچي نداشته باشم 

بعد جالبه بهشون بگي ندارم ناراحت ميشن انقد ك اونا حساب خرج مخارج منو دارن و ب خودشون حق ميدن من حساب خرج اونا رو ندارم و فوري از اول ماه ميگن واي من هيچي از پولام نمونده بعد ك ميگي خب چيكارش ميكني ناراحت ميشن