2777
2789

سلام من زبونم ۱ ماهه کنارش قرمز و متورم شده ،سقف دهنم انگار پوست پوست شده ولی چیزی معلوم نیست

و چروکیدگی هاش باد کرده و ملتهب شده

انتهای کنار زبونم چند تا چیز گرد توی هر دو طرف مثل جوش دراومده و ۱ماهه که همینطوریه و نمیره،خیلی میترسم ۳تا دکتر رفتم هی میگن هیچی نیست

ولی آخه هنوز خوب نشده

قرقره دیفن هیدرامین و آب نمک و شربت معده اینا کردم

رب انار زدم

البته ۲ هفته قبل از اینکه اینجوری بشم عفونت گوش میانی گرفتن و پردنیزولون ۵ و کورتیموکسازول و حالا گرمیجات استفاده کردم،بخاطر ایناست یا من وسواس گرفتم

دارم دیوونه میشم،هر روز یک چیزی تو دهنم ظاهر میشه

لطفا هر کسی میدونه کمک کنه

عزیزم تبخال زدی شوهر من اینجور بود ۱ماه دارو زد بی فایده رفت متخصص تریادنت گرفت خوب شد

آخه تبخال باهم دو طرف زبان میشه؟ به نظرتون ممکنه بخاطر دارو ها باشه؟

تا کی باید صبر کنم خوب بشه،اینکه نمیره بیشتر اعصابم رو خورد کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چند تا دکتر رفتی گفتن چیزی نیست نگران نباش همین استرس بیشترین دلیل افت زبان هست سعی کن یه مدت بی خیالش بشی خودش میره  یه وقتایی هم دندونت شکسته شده یا تازه درست کردی  اونم باعث قرمزی میشه یه وقتایی الرژی یا حساسیت هست  به مواد غذایی یا خمیر دندون و....