2777
2789
سلام دخترم تا 40 روزگیش هر روز دفع داشت روزی یکبار از اونموقع به بعد هر روز دفع نداره خیلی پیچ و تاب میخوره خلاصه 8-7 روز دفع نداشت بردمش دکتر شیاف گلیسیرین و قطره بیلی ناستر تجویز کرد همون شب یه شیاف گذاشتم به 3 ثانیه نکشید که دفع انجام شد از اونشب به بعد باز خبری نبود تا امروز که از بس گریه کرد و درد میکشید مجبور شدم شیاف بذارم تا راحت شه ولی خب استفاده از شیاف روده بچه رو تنبل میکنه و عادت میکنه با شیاف کار کنه یه راه حل دیگه سراغ ندارین هر روز دفع داشته باشه واسه دل دردش چی خوبه خودتون چی میخورین؟ رو غذاتون چی میخورین؟
من برگشتم...بعد از سالها...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب 4-5 الو بریز تو یه لیوان اب بذار یخچال . صبح ناشتا بخور. هم الو هم ابش. یبوست خودت شیرتو سمی میکنه. سبوس گندم از روزی یه قاشق شروع کن بخور تا حدود سه چهار تا. صد در صد یبوستت روی بچت اثر داره. اگه بچت بالای 6 ماه هست بهش اب و اب سیب بده خیلی موثره. جوابتو گرفتی ؟
و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
شکم بچتو با روغن زیتون جهت عقربه ساعت ماساژ بده شیرخشت و ترنجبینم خیلی موثره از عطاری بگیری با توجه به سن و وزنه بچت میگه چقد باید بهش بدی
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.