2777
2789
شوهرمنم دقیقا همینجوریههههه خوشبحالت برای منم دعا کن خیلی سخته😢 نرفت کمپ ؟یا تو اون مدت بردیش کمپ ...

آدمیزاد اگر واقعا بخواد کوه رو جابجا میکنه ترک کردن که چیزی نیست

انقدر میشناسم افرادی و که ترک کردن الان زندگی عالی دارن

شب خاب نداره و صبح پا ميشه ميره نون ميخره 

خب متادن هم بده 

تو ماشين موس موس ميكرد يعني چي

اگه گاز بذاريد خونه ي دفعه منفجر بشه همسايه هاي بدبخت چ گناهي كردن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خاطراتی برام زنده شد شیشه که میکشن انگار دیگه خواب ندارن. یادمه کلا شبا بیدار بود و به یه چی ...

چ ناجور اگه بگم حالم بد شد ك نوشتي ١٠٠٠ بار موزاييك در مي اورد ك ميذاشت شايد باورت نشه نميدونم چرا احساس كردم موزاييكا رو ي جور ناجوري ميديده 

ياد ي كليپ افتادم ك چيزا رو چطوري ميبينن 

بله درسته دقیقا مواد روش تاثیر میزاره همسر شما یه فرد بیمار هست و حتی خیانتشم از اعتیادش سرچشمه میگی ...

ممنونم عزیزم ادرسی چیزی داری بهم بدی من نمیدونم اصلا کجا هست این کنگره ها ..حتما عید میفرستمش بره اگه درست شد که هیچی اگه نشد میرم از زندگیش...چون خیلی تو عمرم سختی کشیدم دیگه توان ندارم تحمل کنم

عزیزم من فقط تجربه م رو نوشتم و منظورم این نبود که شماهم جدا بشی من خیلی تلاش کردم متاسفانه طرفم حت ...

ولی ادمای معتاد فقط دو درصدشون میتونن موادو ترک کنن نمیدونم مگراینکه خدا رحم کنه دلش برام بسوزه ..اینم کسی رو نداره بچه طلاقه فقط یه مادر داره که اونم افسردگی حاد داره واصلا یه حالی از پسرش نمیپرسه رابطشون خوب نیس ...یعنی فقط منو داره...منم تلاشمو میکنم اگه ترک کرد که میمونم اگه نکرد که جدا میشم

ممنونم عزیزم ادرسی چیزی داری بهم بدی من نمیدونم اصلا کجا هست این کنگره ها ..حتما عید میفرستمش بره اگ ...

ببین بزن کنگره شصت تو اکتر شهرها هست این با کمپ خیلی فرق داره کمپ ناگهانی قطع میکنه و باز دوباره فرد میره سمتش... این کنگره نه ممکنه یسال طول بکشه تدریجیه همراه با کلاسه جوری که خود فرد انگیزه داره شرکت کنه و راغب میشه همراه بادردم نیست و چون تدریجیه و خودش خواسته دیگه وسوسه برگشت رو نداره... یه جور تمرین خودسازیه... خودتم باید همراهش باشی براشماهم خیلی خوبه از این قصیه اسیب دیدی شماروهم دیدتون رو عوص میکنه حتما برو... و اگر جواب گرفتی دعام کن

ببین بزن کنگره شصت تو اکتر شهرها هست این با کمپ خیلی فرق داره کمپ ناگهانی قطع میکنه و باز دوباره فرد ...

خدا خیرت بده عزیزم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده به حق فاطمه زهرا....باشه توکل بخدا ببینم خدا برام چی میخواد من بدبختم به قران داداشمم اعتیاد داره سالهاست مادر بدبختمو عذاب میده زن و سه تا بچه داره اما درست نمیشه که نمیشه ..پدرمم سالها پیش تریاک میکشید اما شکرخدا پونزده ساله پاکه...حالا اینم ازشوهرم نمیدونم چرا سرنوشت من بدبخت به آدمای معتاد گره خورده😢😭😭😭اخه دیگه تا کی خسته شدم خدایا چقدر منو امتحان میکنی

خدا خیرت بده عزیزم انشالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده به حق فاطمه زهرا....باشه توکل بخدا ببینم خدا بر ...

عزیزم اینی که بهت گفتم رو حتما برو مطمنم گشیمون نمیشی من ادمایی رو دیدم که از اعتیاد به کارتن خوابی رسیدن ولی الان باورت نمیشه اون ادمان... حتی از نزدیمانمم دیدم که چه جوری خوبن ببین اصن بعد ازگاک شدن خودشون و زندگیشون رو مدیون اونحا میدونن و دارن به بقیه خدمت میکنن... این روش یه روش جدیده تو دذمان اعتیاد که حتی مخترعش رو از کشواری دیگه خواستن و خود ادمایی که اونجا هستن به اون ادم احترام عجیبی قایلن... انشالا گره از کارت باز میشه من دلم روشن خدا خودش کمکت میکنه

عزیزم اینی که بهت گفتم رو حتما برو مطمنم گشیمون نمیشی من ادمایی رو دیدم که از اعتیاد به کارتن خوابی ...

دست گلت دردنکنه امیدم بخداست یعنی میشه منم رنگ خوشبختی رو ببینم...شوهرم واقعا تو خونه با من مهربونه دائم قربون صدقم میره خورد وخوراک هرچی لازم باشه میخره میاره تا الانم دست روم بلند نکرده حتی تو اوج عصبانیت ولی این خیانتا و شب و وقت و بی وقت غیب شدناش منو داغون کرده دلم میخواد کمکش کنم اما وقتی یادخیانتاش میفتم مثله کوه یخ میشم سرد میشم حالم یهو ازش به هم میخوره نمیخوام ببینمش😔😔😔😔دعات میکنم ممنونم که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی

دست گلت دردنکنه امیدم بخداست یعنی میشه منم رنگ خوشبختی رو ببینم...شوهرم واقعا تو خونه با من مهربونه ...

قربونت عزیزم شوهرت اخلاقلی خوب زیاد داره ارزش داره که دنبال درمان باشی امیدوارم زندگی روی خوششو بهت نشون بده❤️❤️❤️

چ ناجور اگه بگم حالم بد شد ك نوشتي ١٠٠٠ بار موزاييك در مي اورد ك ميذاشت شايد باورت نشه نميدونم چرا ا ...

این فقط یه نمونه ش بود یا مثلا دل و روده گوشی و باز میکرد میوفتاد با دستمال به جونش که مثلا داره تمیز میکنه یا در سرویس بهداشتی و حمام رو مدام درمیاورد دوباره میذاشت سرجاش یادر کمددیواری یا..... هرچی مینویسم باز بیشتر یادم میاد😔

روزهای وحشتناکی که یه دختر از ۱۸ تا ۲۰ سالگیش داشته تجربه میکرده

این فقط یه نمونه ش بود یا مثلا دل و روده گوشی و باز میکرد میوفتاد با دستمال به جونش که مثلا داره تمی ...

الان خوب شده؟

ي بار. ي دونه از اين گداها كارتن خابا ديدم كاملا مشخص بود ك مواد مصرف كرده 

نشسته بود تو باغچه جلو مغازه ها بود ي مشت كارتن جعبه تو زباله برداشته بود و داشت اينا رو دست ميزد بررسي ميكرد من كنجكاو شدم ببينم دنبال چيه 

خيلي هم دستش و واكنشش كند بود انگار رو حركت اهسته بود

فهميذم مواد مصرف كرده توي فاز ديگه اي هست ولي نميفهميدم واقعا داره چيكار ميكنه تصميم نميگرفت ك ميخادش نميخادش… اونم حتما شيشه مصرف كرده بود واكنشش اينجوري بود

باز خوبه ب تو گير نميداده ب وسايل گير ميداده 

منم پدرم شیشه مصرف داشت... شبا اصلا نمیخوابید یدفه میدیدیم هفت صبح رفته نشسته حیاط داره کفشارو تمیز ...

خدارحمتشون کنه ایکاش ترک میکردو سالها با خوبی وخوشی کنارهم زندگی میکردین عزیزم دلم به حال معتادا میسوزه نه خودشون چیزی از زندگی میفهمن نه خانواده های بدبختشون اینا بیمارن خدا لعنت کنه هرکی باعثش میشه اولین تعارف مواد مخدرو میزنه به یه نفرو آلوده اش میکنه خدا نیست ونابودشون کنه به حق علی

الان خوب شده؟ ي بار. ي دونه از اين گداها كارتن خابا ديدم كاملا مشخص بود ك مواد مصرف كرده  نشس ...

اونا دیگه از رده خارج شدن هرچی بگی میکشن .‌‌..شوهرمن اصلا تابلو نیست فقط وقتی شیشه میکشه به یه چیزی پیله میکنه ور میره درست کنه تا صبحم خواب نداره زیادم عرق میکنه گرمش میشه یا همون خیانتای لعنتی فیلم مستهجن قایمکی میبینه و میره دنبال هرزه ها....ولی دیگه این فرصت اخره بهش میدم قرار شده هر یه ربع زنگ بزنم تصویری ببینمش کجاس وچیکارمیکنه