2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 172 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی  صبحت بخیر  حالت چطوره؟ من همش میگم نکنه بچم دیگ رشد نکنه یا قلبش وایسه  ...

سلام کم و بیش حال تهوع دارم بیشترا عصرا حالم خوب نیست واای دقیقا منم همینطور اصلا هیچی حس نمیکنم میگم یعنی رشد کرده یعنی حالش خوبه   هیچی حس نمیکنم از بچه گاهی هم دل درد دارم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
سلام کم و بیش حال تهوع دارم بیشترا عصرا حالم خوب نیست واای دقیقا منم همینطور اصلا هیچی حس نمیکنم میگ ...

منم حالت تهوع دارم 

و بسیار کسل و خسته 

و تکرر ادرار خصوصا شبا

ولی نمیدونم چمه 

دلم میخاد زود زمان سنو ان تی بشه

کاش زود شهریور بشه اصن

منم حالت تهوع دارم  و بسیار کسل و خسته  و تکرر ادرار خصوصا شبا ولی نمیدونم چمه  د ...

اره منم. حالم خوب نیست اصلا زمان هم انگار نمیگذره شبا خیلی دسشویی میرم تازه تو خیالت باید راحت تر باشه صدای قلبشو شنیدی ولی من فقط تصویری نشونم دادن دوست داشتم بشنوم خیالم راحت تر بود راستی سونو تاریخ زایمانتو کی زد؟

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
بازم خوبه شما تهوع دارید ک خودش نشونه خوبیه ولی من هیچ علامتی ندارم ی وقتایی میترسم خدایی نکرده مسئل ...

عزیزم نگران نباش مگه همه باید حالت تهوع داشته باشن؟مامان خودم سر هیچکدوم از بچه هاش حالت تهوع نداشت 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
منم حالت تهوع دارم  و بسیار کسل و خسته  و تکرر ادرار خصوصا شبا ولی نمیدونم چمه  د ...

عزیزم بیا تاپیک آخر من