2777
2789
عنوان

سنجش ورود کلاس اول (مهمه ممنون)

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
سوالات در حدی است که یه بچه معمولی راحت می‌تونه جواب بده

مگه اصل فقط مفاهیم نیست؟راستو چپ و بزرگ و کوچیکو دور نزدیکو و ....

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالات در حدی است که یه بچه معمولی راحت می‌تونه جواب بده

اون چیزایی که من اول گفتم هم جزئش هست؟! خیلی نگرانم آخه سطح دانسته هاش خوبه نمی‌دونم چرا اینجوری میگن و مشکلش دقیقا تو چه موردایی هیت

نمیشه گفت .

خب در چه زمینه ایش هم نمیتونین بگین

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اون چیزایی که من اول گفتم هم جزئش هست؟! خیلی نگرانم آخه سطح دانسته هاش خوبه نمی‌دونم چرا اینجوری میگ ...

همین که ارجاعی نیست یعنی مشکلی ندارد شاید یکم دیر آموز باشه اونم با تمرین و تکرار حل میشه نگران نباش

اعداد و رنگ ها و طبقه بندی و........

طبقه بندی چی؟

من خودم سنجش میگیرم از بچه ها بچتون پیش دبستانی رفته؟باهاش تو خونه کار میکنی

یه سوال،ماشاید بریم یه شهردیگه برای زندگی بخاطرکارهمسرم،پسرموهنوزنبردم سنجش الان تهرانم میشه الان توهمین تهران ببرم سنجش بعدهرجاخواس سال بعدبره مدرسه؟

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟