2777
2789
عنوان

دکتر گفته جفتت پایینه

245 بازدید | 14 پست

سلام بچه هامن تازه واردماه چهارم بارداری شدم و دکتر دیشب بهم جفتم یمقدار پایینه ،رحمم از نوع آرکوییته و قبلا دوتا سقط داشتم مکرر،کسی هست با من همتجربه باشه ؟میشه لطفا اونایی ک این مشکلو داشتن وبچشون سالم بدنیا اومد بیان بگن از مراقبت هاشون که چیکار کردن 

من یه مادر قوی ام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جفت بچه به شدت پایین بود و علاوه بر اون به پا هم بود 

استراحت مطلق بودم 

باید استراحت کنی و زیاد راه نری و احتیاط کنی کم کم میاد بالا .

البته مال من تا لحظه آخر همچنان پایین بود 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

منم ماه سوم رفتم گفت جفتم پایینه یک ماه بعدشم رفتم گفت امده بالا .. فقط باید استراحت کنی .چیز سنگین به هیچ وجه بلند نکنی . پیاده روی زیادم خوب نیست .  خودش کم کم میاد بالا نگران نباش 

استراحت کردم سونو آنومالی که رفتم جفت رفته بود بالا

تو هفته چندم بهتون گفته ک جفتت پایینه که تا موقع سونو آنومالی کشبد بالا،من الان هفته چهاردهم برای هفته هجدهم هم سونو آنومالی دارم

من یه مادر قوی ام  
ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم نگران نباش بیشتر دراز بکش

آنومالی اصراری نیست هجده بری..تا بیست و دو وقت داری

من نوزده هفته و پنج روز رفتم

فقط غذای خوب بخور و استراحت کن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....