2777
2789
عنوان

شنیدید میگن چیزی رو به زور از خدا نخواه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست
وقتی به چیزی نمی‌رسی قطعا خدا برات صلاح ندونسته یا در اون زمان هنوز نباید بهش می‌رسیدی  یکی ا ...

یعنی بچه نمیخواست الان زنده بود ؟ اجل اون هم اینجوری بوده دیگه ما موظفیم خواسته هامونو بخوابیم دادن صلاحی توش هست ندادن هم صلاحی نبوده

یعنی بچه نمیخواست الان زنده بود ؟ اجل اون هم اینجوری بوده دیگه ما موظفیم خواسته هامونو بخوابیم دادن ...

چه ربطی داره؟

دارم میگم قسمت یا سرنوشت یه طور دیگه رقم میخوره 

در کل هر چی که خدا بخواد همون میشه برای من شخصا چند بار تکرار شده و بهش ایمان پیدا کردم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره؟ دارم میگم قسمت یا سرنوشت یه طور دیگه رقم میخوره  در کل هر چی که خدا بخواد همون ...

فکر کردم میگی نباید بچه رو بزور میخواست خواست مرد .بله حرف حرف خداست هرچی هم بهمون میده از خواسته هامون با تایید و صلاح دید خداست ولاغیر