2777
2789

گاهی آره😎😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

ما ها دلمون زود میشکنه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی واسه پدرسوخته بازیه😁😎🤞

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بیشتر اوقات دست خودشون نیست چون اکثرا زودرنج هستن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

((((((((آگــــــهی استخـــدام)))))))))

سلام وقتتون بخیر باشه

خانم اسدی هستم

تولیدی پوشاک زنانه دارم

آگهی استخدام برای نمایندگی تولیدیمون در سراسر ایران هست

که با زدن یک کانال یا پیج در یک پیام رسان شروع به فعالیت میکنید

برای فروش هر لباس بین ۲۰تا۵۰تومان به شما تعلق میگیره که به صورت آنی به حسابتون پرداخت میشه

برای نماینده هامون تیم پشتیبانی داریم که برای ابتدای کار میتونید ازشون راهنمایی بگیرید

_تیم نماینده های ما در کل کشور ۲۹٠نفر هست که هر کدام درآمد های مختلفی دارند

براب کسب اطلاعات بیشتر و شروع کار به ٠۹٠۵۱۳۱۵۷۷۴پیامک بزنید

تندرست و موفق باشید

واقعا من هیچوقت الکی گریه نکردم 

همیشه گریه هام واقعی بوده چون خانوما پیش اونی که دوسش دارن دل نازک تر میشن بخاطر همینه زود گریه اشون میگیره 

من خودم بخوام الکی گریه کنم خندم میگیره گند میزنم 😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »