2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کم کم مسیر رو باز کردیم😑من در عجبم چجوریه بعضیا کار چند هفته ای منو یه شبه میتونن 🤣

گلم ت ، ت ی هفته تونستی وا کنی

من ۲ ماه طول کشید فداتشم😂😂😐😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

گلم ت ، ت ی هفته تونستی وا کنی من ۲ ماه طول کشید فداتشم😂😂😐😐

😂ما که شب اول عروسی شوهرم قهر کرد گفت تو منو مسخره کردی هی میگی بیا بعد میگییی نه نه 😑 ولی بیچاره رفتیم ماه عسل برگشتیم هییییچی نصیبش نشد همیشه میگه تصورم از شب عروسی و ماه عسل یچی دیگه بود🤣

تو نت زدم فقط زده بود سردرد و ....چندتا عوارض جزئی ک  اسپری عوارضش کمتره میگی؟

شوهر من قبلنا خیلی خوب بود ولی از وقتی که یکی دوتا قرص مصرف کرد از قبل زود انزال تر شده 

آری اسپری رو بزنید بعد بی حس شدن بشورین اونوقت خیلی خوبه 

ببین سر بسته میگم نمیخوام بترکم😂😂😂 از این اسپری ها بگیرین  از کلاهک ب پایین بزنین ی ۵ دقیق ...

خیلی سربسته بود😁😁

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اتفتقا خریده ولی هنو استفاده نکردیم میگن بعد زایمان تا پریود نشدی باردار نمیشی منم جلوگیری نمیکنم ان ...

یه خانومی اینجا تاپیک زده بود فاصله  سنی شوهرم و برادر شوهرم ۹ ماهه .پس امکان بارداری هست 

😂ما که شب اول عروسی شوهرم قهر کرد گفت تو منو مسخره کردی هی میگی بیا بعد میگییی نه نه 😑 ولی بیچاره ...

بیچاره😂😂😂😂😂😂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ب روم نیاررررررر😑😑😑😐😐😐😂😂😂

🤣🤣🤣

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اتفتقا خریده ولی هنو استفاده نکردیم میگن بعد زایمان تا پریود نشدی باردار نمیشی منم جلوگیری نمیکنم ان ...

اصلا این طوری نیست ممکنه تخمک گذاری داشته باشین ولی پریود نشده حامله بشین

خب کم کم مسیر رو باز کردیم😑من در عجبم چجوریه بعضیا کار چند هفته ای منو یه شبه میتونن 🤣

با معاشقه زیاد عزیزم ما تو نامزدی ناخواسته شد دیگه 😅