2777
2789

اعتقاداتمون خیلی متفاوته... اوایل اینطوری نبود... دقیقا یجور بودیم باهم نماز می خوندیم و روزه می‌گرفتیم... ولی روز به روز اعتقادش ضعیف شد و....😔 از هر دری وارد شدم ولی هیچ کاری نمیتونم بکنم...

الان همه اعتقاداتشون داره ضعیف میشه یا بهتر بگم عوض میشه فقط شوهر شما نیست

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره یکی هستیم.

اگه آزاری برات نداره این موضوع خب چی کارش داری؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

اوایل اون  حتی نماز ظهر و عصر رو جدا میخوند ب یکی دوساعت فاصله مغرب و اعشا جدا

خیلی هم ب نماز حساس بود

الان دیگه گذاشته کنار اصلا نمیخونه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

نمیشه همیشه کاملا شبیه هم باشید . مهم اینه بهم احترام بزارید .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نه شوهر من اصلا اعتقادی نداره با دلیل و مدرک هم حرف میزنه . انقد با دلیل حرف میزنه جوابی ندارم دیگه بحث نمیکنم باهاش . آزاری نداره برام هر کس یه جوره دیگه به زور ک نمیشه

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

حالا من و همسرم برعکس شما شدیم

اون مذهبی شده من میانه رو گاهی دعوامون میشه ولی در کل سعی میکنم به اعتقاداتش احترام بزارم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

قبول دین به زور نمیشه

هرچی اصرارکنی بیشتر زده میشه

منو شوهرمم همینطوری بودیم روی دین خیلی تعصب داشتیم هرکی هرچی میگفت ناراحت میشدیم و با هم به این باور رسیدیم که همش اشتباه بود

تو هم گیر نده یا تو شبیه اون میشی یا اون شبیه تو

فقط هر اعتقادی که به دست میاری با مطالعه و تفکر و به دور از تعصب به دست بیار

شوهر منم تنبلی میکنه این مشکل را دارم

کآش فقط تنبلی بود... مثلا بچه مریض میشه میگه خدای تو مگه نمیتونه کاری کنه بچه مریض نشه... برای فلان چیز دعا کردی پس چرا خدا گوش نداد... چرا نماز عربی؟ اگه تو کشور دیگه به دنبال اومده بودی دینت اسلام نبود بدون انتخاب آگاهی دینت اسلام شده. چرا اینهمه کشور های خارجی شاد و خوشن چون بچگی تو اون کشور بودن دین اسلام ندارن... پس چون نمیدونن هیچی گردنشون نیس؟ و و و و و ... سوالایی که بلد نیسم جواب بدم

تا زمانی که اعتقاد اون ضرری بهت نمیکنه نباید دخالت کنی

واقعا نباید......

آره اکه مثلا نمیگذاشت تو نماز بخونی یا حجاب درست داشته باشی بله باید جلوش وایسی

اما اون نماز نمیخونه به شما چه ربطی داره ببخشید البته