2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی از هرچیزی بدتره

156 بازدید | 11 پست

نمیدونی عاشق توعه یا نه

نمیدونی باید فراموشش کنی یا منتظر بمونی براش

نمیدونی میخوادت یا نه

نمیدونی وقتی دستت رو میگیره رو بغلت میکنه صرفا دوستانه اس یا منظوری داره

خیلی بده 

دیگه نمیتونم هیچ فیلمی رو بدون اون ببینم . چون با اون فیلم دیدم رو تجربه کردم. وقتی یه دستش تو دستم‌بود و با اون دستش موهامو نوازش میکرد. 

کاش‌میشد اون روزو بارها زندگی کنم

تا میلم فراموشش کنم سر و کله خودش و مهربونیاش پیدا میشه.

کاش یه‌ کاری باهام میکرد که‌ازش متنفر میشدم

کاش یه ذره بد بود

کاش انقد مظلوم و سر به زیر و خوب نبود که‌ندونم چیکار باید بکنم

تکلیف خودتو خودت مشخص کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری اخه

باهاش حرف بزن...بگو‌به رابطه مون معنی بده ...من از بلاتکلیفی اذیتم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باهاش حرف بزن...بگو‌به رابطه مون معنی بده ...من از بلاتکلیفی اذیتم.

رابطمون یه دوستی ساده اس

و خب وقتی از دور نگاه میکنی از دوست بیشتریم

نمیدونم . یه سری مانع هم جلو راهمونه که داره دیوونم میکنه. به فکر دعا جادو و کوفت و زهر مار افتادم دیگه

رابطمون یه دوستی ساده اس و خب وقتی از دور نگاه میکنی از دوست بیشتریم نمیدونم . یه سری مانع هم جلو ...

پس تکلیفت مشخصه دوست صمیمی هستین...برای وقت گذرانی ولی شما داری وابسته میشی...دنبال جادو جنبل

نباش.ادم باید دلی طرفشو بخواد با جون و دل.مواظب باش اونی که آسیب میبینه تویی گلم..انشاالله خدا هر چی صلاحته برات رقم بزنه.

پس تکلیفت مشخصه دوست صمیمی هستین...برای وقت گذرانی ولی شما داری وابسته میشی...دنبال جادو جنبل   ...

آخه وقتی میگم اره تو دوستمی و چمیدونم تو دوست خوب منی و اینا یهو بحثو با عصبانیت برمیگردونه. انگار نمیخواد بگم که دوستیم

آخه وقتی میگم اره تو دوستمی و چمیدونم تو دوست خوب منی و اینا یهو بحثو با عصبانیت برمیگردونه. انگار ن ...

چه مدته باهمین عزیزم؟

۳_۴ ماه یه جورایی برا خودم عشق در نگاه اول بود.  ولی خب این حجم از وابستگی رو خودش باعثش شد

بهش زمان بده ...شاید شرایط جور شد بهت پیشنهاد داد...ولی اگه رابطه ت از شیش ماه دیگه نهایت یکسال رد شد بی خیال شو.

میتونی یه بار که اومد بغلت کنه آروم بهش بگی اینجور نزدیکی صرفا چون دوستیم به من ضربه میزنه و وابسته ت میشم برنامه ت برای آینده چیه؟عزیزم باید تکلیف خودتو خودت مشخص کنی تا بازیچه نشی و با احساساتت بازی نشه..چون هستن پسرایی که حتی قول ازدواج میدن بعد دوسه سال یا دیدم هشت سال راحت میرن و پشت سرشون رو نگاه نمیکنن...از اونی که نمیدونه چی میخواد دوری کن .بعدش بهت میگه من که قولی بهت ندادم اونوقت وقت و احساست هدر میره و باورت نسبت به همه خراب میشه ..چون تو باهاش آینده ت رو میبینی ولی ممکنه اون اینجوری نباشه و فقط در لحظه بخواد خوش باشه و وقت بگذرونه.

میتونی یه بار که اومد بغلت کنه آروم بهش بگی اینجور نزدیکی صرفا چون دوستیم به من ضربه میزنه و وابسته ...

من که‌کلا قصد ازدواج ندارم

ولی واقعا تکلیفمون روشنه. فقط یه وقتایی یه ذره انگار از دوتا دوست بودن فراتر میریم و بعد برمیگردیم به حالت عادی