2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه من !

488 بازدید | 10 پست

سلام من شوهرم خیلی بچه ننست یعنی همیشه حرف باید حرف مادرش باشه با مادرش تو یه ساختمون زندگی میکنیم از ترس مامانش یه جفت جوراب برامن نمیگیره کلا همیشه حرف .حرف مادرشه چیکارش کنم یکمم بیاد سمت من   

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه تحریمش کنی؟؟؟دیگه بعضی وقتا آخرینو تنهاترین سلاح خانوما همینه  شاید اینجوری اومد سمتت

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من خودمو میگم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم 

اینا درست بشو نیستن

خانواده ی شوهرم آدمای بد بینی هستن از منم چندتا چیز شنیدن پشت سرشون گفتم 

بهانه افتاده دسشون ولم نمیکنن 

دیگه حرفا و کارا خودشون حساب نیست 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

باید این فرهنگ و جا بندازیم بِ هیچ وجه با خانواده همسر یک جا زندگی نکنیم 

هیچ مشکلی هم نباشه کارهات کلا زیرِ نظرِ

من خودم بودم خوب و خوش سال ها بعد میدیدم یِ سری مسائلی کِ خیلی خصوصی بود از دهنِ فک و فامیل بیرون میاد 

مثلا همسرم میگفت خونمون سردِ جاریم کِ مثلا در سال دوبار اومده خونم میگفت آخه چون آشپزی نمیشه 

چون من اوایل بلد نبودم همسرم از بیرون می‌گرفت و این موضوع هیچ جا بیان هم نشده بود 

بعدها فهمیدم از بالا چک میشدم کلا