2777
2789
از تو همه چی بلند شد دختره بی‌ناموس تو به خودت نگاه کن اول ننت خوابیده تو توی سایت ولی. گرچه ما دخال ...

میشه لطفا خفه شی؟؟

در توانت هست یا نه؟؟

بی عرضه گیتو که ثابت کردی حداقل عرضه ی خفه شدن رو داشته باش 

در ضمن اندکی خجالت هم بد نیست 

...
اصلا من چیزی نگفتم. خودشون شروع کردن. انگار تو جهان به این بزرگی فقط منم که دوست دختر ۱۵ ساله دارم

ما فقط بهت تذکر دادیم حالا مظلوم نمایی کن

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من چیزی نگفتم. خودشون شروع کردن. انگار تو جهان به این بزرگی فقط منم که دوست دختر ۱۵ ساله دارم

چیزی نگفتی؟ چرا به کردها توهین میکنی؟شعور و شخصیت خودتو نشون میدی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
همین امثال شماها باعث شدید اینا پررویی کنن تنها جایی که ما خانوم ها داریم

مرد زیاد میاد اینجا تنها این نبود ک 

من خودمم با درود مردا کاملا مخالفم اگ قراره برخورد بشه باهاشون و نتونن بیان باید از طرف نینی یار فکر جدی بشه

🖤

تو بقیه کشورها اگه یک فرد بزرگسال با یه بچه زیر هجده سال حتی حرف هم بزنه میندازنش زندان میام با چکش میکوبم فرق سرت

من نباید به اینا خندم بگیره.یه چند دوره ای باید بیام پیشت کلاس    

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
از تو همه چی بلند شد دختره بی‌ناموس تو به خودت نگاه کن اول ننت خوابیده تو توی سایت ولی. گرچه ما دخال ...

چقدر بی شخصیتی بس کن دیگه خجالت بکش 

@نی_نی_یار_شب  

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فقط اون کاربر غریبه که این مرده رو لایک زد لابد خودشم مرده یا زن خلافکار که همجنساشو میفروشه

مرده اون

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
تو بقیه کشورها اگه یک فرد بزرگسال با یه بچه زیر هجده سال حتی حرف هم بزنه میندازنش زندان میام با چکش ...

کونی من دوستم آمریکا زندگی می‌کنه. عشقش ۱۳ سالشه.  تو چی کس میگی.  تو چون کسی نمیگیرت داری حرص میخوری. چون قیافت زشته بدبخت. 

‌‌
خو عصبی شدم. خودمم پشیمون شدم. اون ادبشو قشنگ نشون داد. بلا نسبت کرد ها واقعاً ببخشید 

والا من چیزی نگفتم نظرم رو گفتم تو سریع بهم فحش دادی حتی بعد اونم من باز هیچی نگفتم تو باز فحش دادی