2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه عروسی نگیر بیاید دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 51 پست
ما میگیم صد نفره بگیرید خواهر داماد میگه یا 250نفذه یا کلا نگیرید یه عده باشن ی عده نباشن مگر میشه

داماد مادری پدری چیزی ندارم آنقدر این وسط دستور میده😒

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن عقد شام فقط با ما بود تالار عکاس و ارایشگاه لباس و دی جی و میوه شیرینی و اقاداماد

خب همون شام مهمه که با شما بوده 

بزار عروسی بگیرن حسرت به دل میمونه بیچاره خواهرت

واسه پول جمع کردن وقت هست

خب همون شام مهمه که با شما بوده  بزار عروسی بگیرن حسرت به دل میمونه بیچاره خواهرت واسه پول جم ...

ننظر خانواده ما هم عروسیه وتممام فامیل مامیگن مگر مطلقه ای ک عروسی نداشته باشی(درحالی ک خواهرداماددوبار عروسی گرفته) 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها
ننظر خانواده ما هم عروسیه وتممام فامیل مامیگن مگر مطلقه ای ک عروسی نداشته باشی(درحالی ک خواهرداماددو ...

اره بابا  عروسی بگیره 

خواهر دامادو ول کن مهم نیس 

خرج عقدم که شما دادین دیگه چه زرنگن😑

اره بابا  عروسی بگیره  خواهر دامادو ول کن مهم نیس  خرج عقدم که شما دادین دیگه چه زر ...

همون بخدا داماد گفته 50ضرر می کنیم بجاش مبتونیم اون 50ماشین عوض کنیم ب نام کنم از این حزفهع.. خواهرمم عاشق عروسی هست. 

همون بخدا داماد گفته 50ضرر می کنیم بجاش مبتونیم اون 50ماشین عوض کنیم ب نام کنم از این حزفهع.. خواهرم ...

اون پنجاه هم ضرر نمیشه ضرر اینه که بعدا هرجا زنش بره تو دلش بگه ای کاش ماهم عروسی گرفته بودیم 

دامادم داره خواهره راهنمایی میکنه صد در صد 

اره بابا  عروسی بگیره  خواهر دامادو ول کن مهم نیس  خرج عقدم که شما دادین دیگه چه زر ...

خواهرش گفته به خواهرم ما وقتی کسی ندارین دعوت کنیم چرابرایرفامیلهای شما جشن بگیریم.. وقتی فامیلهای ما نمیان نیستن. خواهرم دوسداره توی لباس عروس دیده بشه چون واقعا زیباست مثل ماه

اون پنجاه هم ضرر نمیشه ضرر اینه که بعدا هرجا زنش بره تو دلش بگه ای کاش ماهم عروسی گرفته بودیم  ...

مامانم میگه هرچی خواهره میگه داماد میگه چشم چون جای مادرشه. پدرم میگه دعواشون نشه میگه عروسی نگیذ برو دعوا راه نیفته

خواهرش گفته به خواهرم ما وقتی کسی ندارین دعوت کنیم چرابرایرفامیلهای شما جشن بگیریم.. وقتی فامیلهای م ...

چه پرووئه 😒😒😒😐 بگید از اول نگفتید عروسی نمیگیریم وگرنه ماهم واسه عقد تالار نمی‌گرفتیم والا 

به نظرم تو گوش شوهرش بخونه من دلم میخواد عروسی بگیرم مثل بقیه

چه پرووئه 😒😒😒😐 بگید از اول نگفتید عروسی نمیگیریم وگرنه ماهم واسه عقد تالار نمی‌گرفتیم والا  ...

اره خیلی پرو شده عقد گفت لباس عروس بپوش یهو حالا ک شام پدرت میده اما مگه میشد با لباس عزوس برگردی خونه پدر...