2777
2789

نه ماهه عروسی کردیم ،ب خاطر کارش اومدیم شهر دیگه،توغریبی ،دور از خانواده،،اما از بعد عروسی دیگه توجهی نمیکنه اصلا،،نمیدونم چیکار کنم ،،افسرده شدم،از خداشه یه هفته برم خونه مامانم نباشم ،میدونم خیانت نمیکنه، چون عرضشو نداره ،یک ماهم هست گوشیش دزدیدن اما براش مهم نیس میره سرکارش میاد ،،دوتا دوس اینجا داره فقط ‌آهی بعد سرکار میره پیش اون ،،چیکار کنم ؟دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ازدواجا بعد ۶ماه:

کی گفته

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

عزیزم شرایطت قابل درک،فقط سرگرم کردن خودت

و یه نکته که حتما بهش فکر کن

کلید آرامشت رو از جیب شوهرت در بیار بزار تو جیب خودت

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
همه ازدواجا بعد ۶ماه:

واس ما بعد عقد همچینی شد به زندگی مشترک نرسیده بود😂😂😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم شرایطت قابل درک،فقط سرگرم کردن خودت و یه نکته که حتما بهش فکر کن کلید آرامشت رو از جیب شوهرت ...

اینجا جایی نبوده برم برا کار،،اما تا می‌فهمن مال شهر دیگم رد میکنن،،کلاسم که ماشالا اوضاع اقتصادیش بده نمیشه برم،،فقط نمیدونم برگردم شهرم بمونم ،،پشت هم ندارم

رابطه جنسیتون چطور؟دعوا دارین؟؟ازدواج سنتی داشتین؟؟

رابطه افتصاح،، تا نامزدی بودیم تا شب عروسی اوکی بود ،،بعدش نه،،سنتی بود ،، ولی اون منو میخاست از ده سال پیش من میگفتم نه

فک میکنم ذهنش مشغوله... به کار به پول و..

خودت خودتو دریاب

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سرگرمی ایجاد کن برای خودت ،کیک بپز،نون روغنی درست کن،چیز کیک،ژله ،سمبوسه،چیزای جدید،،چه خوب اتفاقا دور از خانواده یه جورایی به هم انس پیدا میکنید هم دیگه رو بهتر میشناسید،هر از گاهی آهنگ بزار تو آشپزخونه ،به کارات برس،،اونو وابسته غذاهای خوشمزه ت کن،مردا شکم براشون مهمه،چشم هاشو با غذا های متنوع نوازش بده  من که هر وقت ناراحت بودم کیک میپختم،،تو شهر غریبم هم بودم هر روز یه چیز جدید درست میکردم،،باید یه کاری کنی که اونم به حرف بیاد یا نه،،درست کردن یه باغچه ی سبزی هم خیلی ایده ی خوبیه