2777
2789

قانون اولش اینکه شما باید زیر پنجاه سال باشید .

برای ثبتنام کارت ملی و شناسنامه و یه شماره که به نام خودتون باشه ببرید سازمان تامین اجتماعی و سریع شما بیمه زنان خانه دار میکن ( از سایت هم میتونید غیر حضوری ثبتنام کنید بیشتر مراحلشو که کارتون زودتر راه بیفته )

هر ۶ ماه که بگذره به هزینه بیمه اضافه میشه ( بیمه تامین اجتماعی ۱۲ . ۱۴ . ۱۸  درصد داره ، هر درصدی بالاتر بردارید باید پول بیشتری بدید ، من دوازده درصد انتخاب کردم در حال حاضر ۵۰۰ و خورده ای واریزی انجام میدم ) .

مادر من با ۱۵ سال سابقه بیمه پردازی ، سه تومن و ... دریافت میکنه  فکر کنم با ۳۰ سال حدودا ۶ تا ۷ تومن دریافت کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرم زیاده خب اخه برا به خانه دار فک نمیکنن این زیاده 🙃

قطعا که زیاد هست ، ولی بنظرم باز شدنی هست و میشه پرداختش کرد . برای خانما خیلی واجبه و اکثرا توجهی ندارن به این مسئله ، چند ساله پیش توی خیریه بودم و کمک میکردم جهیزیه برای عروسا درست کنم یه خانمی بود با مدرک لیسانس ولی به شدت ضعیف بود از نظر مالی و ۲ تا پسرم داشت و یه شوهر معتاد و الدنگ  ولی همیشه میگفت من از نون شبم میزنم و ولی واریز میکنم پول بیممو . خلاصه که الان ۳ سالی هست بازنشسته شده و واقعا براش خوشحالم ... هم تونست از شوهرش جدا بشه هم تونست با همین پول و در کنارشم کار کردن زندگیشو روال کنه به هرکسم که بود میگفت پولشون واریز کنن .

ما نمونه زیاد داشتیم از اطرافیان و همسایه هامون که میگفتن اگه شوهراشون یا خودشون بیمه بودن  نیاز نبود دسشون جلو کسی دراز کنن یا اینکه پول گدایی از کمیته امداد بگیرن ( خلاصه خواهر انقد مثال زیاده که بخوام بزنم که نگو )

با کم کردن هزینه های اضافی شخصی  بنظرم میشه که پرداختش کرد ، اکثرا میگن ندارن ولی پول ناخن کاشتن و مژه کاشتن و فلان و فیسان دارن .

بخدا این چیزا و حرفا واسه من هیچ سودی نداره چون دولتی  ؛ من به هر خانمی که میرسم اینو میگم ، دلم میسوزه که اکثرا اطلاعی ندارن یا بفکر خودشون نیستن .

💓