2777
2789

قانون اولش اینکه شما باید زیر پنجاه سال باشید .

برای ثبتنام کارت ملی و شناسنامه و یه شماره که به نام خودتون باشه ببرید سازمان تامین اجتماعی و سریع شما بیمه زنان خانه دار میکن ( از سایت هم میتونید غیر حضوری ثبتنام کنید بیشتر مراحلشو که کارتون زودتر راه بیفته )

هر ۶ ماه که بگذره به هزینه بیمه اضافه میشه ( بیمه تامین اجتماعی ۱۲ . ۱۴ . ۱۸  درصد داره ، هر درصدی بالاتر بردارید باید پول بیشتری بدید ، من دوازده درصد انتخاب کردم در حال حاضر ۵۰۰ و خورده ای واریزی انجام میدم ) .

مادر من با ۱۵ سال سابقه بیمه پردازی ، سه تومن و ... دریافت میکنه  فکر کنم با ۳۰ سال حدودا ۶ تا ۷ تومن دریافت کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرم زیاده خب اخه برا به خانه دار فک نمیکنن این زیاده 🙃

قطعا که زیاد هست ، ولی بنظرم باز شدنی هست و میشه پرداختش کرد . برای خانما خیلی واجبه و اکثرا توجهی ندارن به این مسئله ، چند ساله پیش توی خیریه بودم و کمک میکردم جهیزیه برای عروسا درست کنم یه خانمی بود با مدرک لیسانس ولی به شدت ضعیف بود از نظر مالی و ۲ تا پسرم داشت و یه شوهر معتاد و الدنگ  ولی همیشه میگفت من از نون شبم میزنم و ولی واریز میکنم پول بیممو . خلاصه که الان ۳ سالی هست بازنشسته شده و واقعا براش خوشحالم ... هم تونست از شوهرش جدا بشه هم تونست با همین پول و در کنارشم کار کردن زندگیشو روال کنه به هرکسم که بود میگفت پولشون واریز کنن .

ما نمونه زیاد داشتیم از اطرافیان و همسایه هامون که میگفتن اگه شوهراشون یا خودشون بیمه بودن  نیاز نبود دسشون جلو کسی دراز کنن یا اینکه پول گدایی از کمیته امداد بگیرن ( خلاصه خواهر انقد مثال زیاده که بخوام بزنم که نگو )

با کم کردن هزینه های اضافی شخصی  بنظرم میشه که پرداختش کرد ، اکثرا میگن ندارن ولی پول ناخن کاشتن و مژه کاشتن و فلان و فیسان دارن .

بخدا این چیزا و حرفا واسه من هیچ سودی نداره چون دولتی  ؛ من به هر خانمی که میرسم اینو میگم ، دلم میسوزه که اکثرا اطلاعی ندارن یا بفکر خودشون نیستن .

💓