قطعا که زیاد هست ، ولی بنظرم باز شدنی هست و میشه پرداختش کرد . برای خانما خیلی واجبه و اکثرا توجهی ندارن به این مسئله ، چند ساله پیش توی خیریه بودم و کمک میکردم جهیزیه برای عروسا درست کنم یه خانمی بود با مدرک لیسانس ولی به شدت ضعیف بود از نظر مالی و ۲ تا پسرم داشت و یه شوهر معتاد و الدنگ ولی همیشه میگفت من از نون شبم میزنم و ولی واریز میکنم پول بیممو . خلاصه که الان ۳ سالی هست بازنشسته شده و واقعا براش خوشحالم ... هم تونست از شوهرش جدا بشه هم تونست با همین پول و در کنارشم کار کردن زندگیشو روال کنه به هرکسم که بود میگفت پولشون واریز کنن .
ما نمونه زیاد داشتیم از اطرافیان و همسایه هامون که میگفتن اگه شوهراشون یا خودشون بیمه بودن نیاز نبود دسشون جلو کسی دراز کنن یا اینکه پول گدایی از کمیته امداد بگیرن ( خلاصه خواهر انقد مثال زیاده که بخوام بزنم که نگو )
با کم کردن هزینه های اضافی شخصی بنظرم میشه که پرداختش کرد ، اکثرا میگن ندارن ولی پول ناخن کاشتن و مژه کاشتن و فلان و فیسان دارن .
بخدا این چیزا و حرفا واسه من هیچ سودی نداره چون دولتی ؛ من به هر خانمی که میرسم اینو میگم ، دلم میسوزه که اکثرا اطلاعی ندارن یا بفکر خودشون نیستن .
💓