2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا باطل می‌کنی به منم بگو 

تو خونه با قرآن ( بقره ، جن ، تکویر ، صافات ، آیات ۶۰ قاف ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۱ بار خوندم و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار خوندم تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شد " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

جواب هم میده ها " چون نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم " منتها مثلا ۱ ماه بعد دوباره احساسشون میکنم و میفهمم دوباره جادوی سیاه شدم 

* تمدید میکنن وگرنه باطلی کاری نداره 

بدبختا ده ساله ظلم میکنن هیچیشون نشده مطمئن باش عاقبت به شر میشن اینجور آدما خدا بنده ای که دوس داشته باشه این دنیا عذابش میده که که عذاب اون دنیاش کمتر بشه هرچند جادوگرا تا ابد تو جهنمن اونیم که عذاب نمیده منتظره بمیره تا اون دنیا به حسابش برسه ما صبرمون کمه و کل زندگیمون نابود شده کاش زودتر به خاک سیاه بشینن و بدرک واصل بشن 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»