2777
2789

دوستم ولی همیشه غصه میخوره میگه کاش حداقل ی مهمونی ساده کوچیک گرفته بودیم من لباس عروس پوشیده بودم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عروسی رفتم اونم میتونم بگم چیزی تقریبا تو عروسی کم و کسر نبود .اما  بعد آدم میگه اصلا اینقدر ارزششو داشت.

ولی نمیتونستم از خیر لباس عروسو اتلیه بگذرم و همینطور کلیپ حتی اونایی ک نمیخوان عروسی بگیرن حداقل یه عقد فرمالیته بالباس عروس تو یه سالن با کلیپ ضبط کنن حتما

من که عروسی گرفتم

ولی اگه الان بود نمیتونستم اونجور که میخوام بگیرم با گرونیای الان ترجیح میدادم یه باغ کوچیک دنج اجاره کنم حسابی عکاسی کنم و لباس بپوشم کل اون روز رو با شوهرم بزنم برقصم و خوش باشم و عصرشم در کنار خانواده هامون جشن بگیریم و شام بخوریم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست