2777
2789

بلند کننده مژه سریتا گرفتم میگفتن خیلی جواب میده مژه هارو پرپشتو بلند میکنه الان یک ماهه استفاده میکنم هرشب یک بار ولی فعلا نتیجه ایی نداده چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم زد تعریف میکرد ک

یکی دیگه از دوستامم برا ابروشو گرفت اونم خیلی تعریفشو میکرد 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

من که میزدم پشت پلکم همیشه قرمز بود بعدم که قطع کردم تا یه مدت می ریخت مژه هام 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
برا همیشه میمونه؟

چون مژه ها دائم در حال ریزش هستن و وقتی اون مژه دوباره در میاد ذاتش اون اندازه اولیه هست پس موقته 

من وازلین بچه فیروز میزدم رشد میکرد .اما بعد قطع استفاده دو سه هفته بعد همون اندازه قبلش میشد

ن باید مداوم استفاده کنی اولش زیاد ولی بعدش که نتیجه داد کمتر کنی مصرفو اما نباید قطعش کنی

نه ک کلا قطعش نکنی تا اخر عمر بزنی اونم سریتا ک گرونه من شنیدم میگن کم کم قطعش کنی دیگه بلند بشه ریزش نمیگیری

نه ک کلا قطعش نکنی تا اخر عمر بزنی اونم سریتا ک گرونه من شنیدم میگن کم کم قطعش کنی دیگه بلند بشه ریز ...

اره کم کم ولی همون کم کمش طول میکشه اگه بخوای تاثیرش خیلی خوب بمونه وگرنه ادم ورشکست میشه😂😅

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)