کرمهای رنگ گچ ک میزدیم میماسید تو صورتمون با فوکولای چرب شده ک میشد تارای مو رو دونه دونه شمرد بعضا چندتار هم تو صورت با اون رژای جیغ و تارای سیبیل و پشت چشمای آبی یا سبز اکلیلی و روسری ک شل گره میزدیم زیر چونه لامصب عجب هارمونی ای داشت👌👌👌👌
والا ما تا ۲۰ سالگی آرایش نمیکردیم ولی دخترای الان...😂
آره والا،،،تنها خلاف دخترای دهه شصتی نامه نگاری بود،،ولی الان یه جوری آرایش میکنن و لباس میپوشن که آدم از زن بودن خودش بدش میاد
یادش بخیر دهه شصت گوشی نبود ولی حیا بود،،لوازم آرایشی نبود عمل زیبایی نبود مردم دورو نبودن،،،پسر همسایه روی دختر همسایه غیرت داشت،،عشق ها واقعی بودن،،کاش برمیکشتیم به گذشته😔😔😔😔
ما یه چیز داشتیم به اسم پودر سنگی و کرم تاپشلی و رژ ۲۴ ساعته واقعا زیبا میشدیم😅 ولی الان هزاررررر تا عمل زیبایی میکنن ولی بازم احساس قشنگی ندارن و دباره عمل میکنن🤣🤦🏽♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!