2777
2789
والا ما تا ۲۰ سالگی آرایش نمی‌کردیم ولی دخترای الان...😂

آره والا،،،تنها خلاف دخترای دهه شصتی نامه نگاری بود،،ولی الان یه جوری آرایش میکنن و لباس میپوشن که آدم از زن بودن خودش بدش میاد

یادش بخیر دهه شصت گوشی نبود ولی حیا بود،،لوازم آرایشی نبود عمل زیبایی نبود مردم دورو نبودن،،،پسر همسایه روی دختر همسایه غیرت داشت،،عشق ها واقعی بودن،،کاش برمیکشتیم به گذشته😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی🤣🤣🤣 ولی وارد اجتماع شدن خیلی تاثیر داره من جزو تیم والیبال استانی بودم همش باشگاه حجاب و ...

بگی الان سر کار نیستی و همه این موقعیتا رو از دست دادی  کشتمت😐🔪

اندکی شعر..🙂🌻

یه دهه شصتی ام که افتخارم اینه که با مد پیش نرفتم😉

تا همینجا یک هیچ جلو بودم😅

همین قدر بدون که سیبیلام و موهای دستم به سیاهی شب با موهای سرم مسابقه داشتن😁

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
انشااله ک اون شوهر ارزشش رو داشت هر چند آدمی بوده که نزاشته پیشرفت کنی

آدم خوبیه 

یکم تند خو هست ولی اون موقع برگشت گفت ما که نیلز مالی نداریم بشین خونه لذت ببر

ولی خیلی خوبه زن تو اجتماع باشه....واقعا خوبه

آدم خوبیه  یکم تند خو هست ولی اون موقع برگشت گفت ما که نیلز مالی نداریم بشین خونه لذت ببر ولی ...

اصلا بحث نیاز مالی ب کنار زن مستقل باشه یه چیز دیگه هست اگ میتونی و دیر نشده یه فکری کن

اندکی شعر..🙂🌻
تو خفنی پس😂

لااااااغرررر بودم و یه مانتو مشکی سنگین بلنددددد خریده بودم که چقدرررر حس میکردم خوشتیپم😃

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️