2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیغه وسط بینیتون هم ملتهب بود ؟ بینیتون درد میکرد ؟ 

سلام.

میبخشین من تو اون تاپیک (تخمدانمو درآوردم) از شما یه سوالی پرسیدم که تاپیک تعطیل شد دیگه.

میگم شما درد شکم هم داشتین؟ یا نظم پریودیتون بریزه بهم؟ من خیلی ذهنم مشغول شد.من شکمم بزرگتر شده و ۲،۳کیلو هم اضافه کردم ولی دردی چیزی ندارم.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
سلام. میبخشین من تو اون تاپیک (تخمدانمو درآوردم) از شما یه سوالی پرسیدم که تاپیک تعطیل شد دیگه. می ...

سلام عزیزم .بله من درد شکم و لگن وقتی فیبرومها بزرگ شده بودن و فضایه شکم رو پر کرده بودن ، داشتم و به کلیه ها و مثانه م فشار می آوردن .و پریودیم هم آخرهاش در ماه دوبار میشدم .و کل سیستمم رو بهم ریخته بود .

سلام. میبخشین من تو اون تاپیک (تخمدانمو درآوردم) از شما یه سوالی پرسیدم که تاپیک تعطیل شد دیگه. می ...

گلم حتما یه سونو گرافی بدید .تا خیالتون راحت بشه .فکرو خیال خودش بدن رو مستعد میکنه واسه رشدفیبروم .ان شالله که ندارید و افزایش اندازه شکمتون به خاطر افزایش پوست قسمت بخیه و چربیه که آدم بعداز سزارین تو بدنش جمع میشه .ولی یه سونو بدید که مطمئن شید هیچ چیزی نیست .

سلام عزیزم .بله من درد شکم و لگن وقتی فیبرومها بزرگ شده بودن و فضایه شکم رو پر کرده بودن ، داشتم و ب ...

خدا خیرتون بده.

ذهنم خیلی آروم شد. از بعد سزارین شکمم بزرگ مونده،فک کنم چون نبستمش. ولی این تاپیک منو به فکر انداخت. 

بله حتما حتما میرم سونو تا خیالم راحت تر بشه.ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز.همیشه سلامت باشید❤️🌱

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!