2777
2789
سر دخترم از 3 ماهگی که خوابیده شیر دادن دیگه راحت شدم و تونستم 2 ساعت بخوابم.خداروشکر گوش درد و عفونت گوش هم دچار نشد.حالا سر دومی میتونم زودتر اینکارک کنم؟
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به دخترم از دوماهگی گاهی اوقات خوابیده شیر میدادم,زیر سرش شیب دارباشه اشکال نداره,چون اگه رو سطح صاف باشه شیر تو گوشش میره,بچه جاریم الان شش سالشه گاهی اوقات گوشش نمیشنوه,دکتر گفته بخاطر اینکه خوابیده شیرمیدادی زیرسرش شیب نداشته
حلمای نازم درتاریخ93/4/14,ساعت 50/14دقیقه با وزن 2970اومد بغلم،خدااااااااایا شکرت
اگه سرشو بالا بیاری با دستت یا یه بالش از همون اول میشه
مکن کاری که پا بر سنگت آیو. جهان با این بزرگی تنگت آیو . چو فردا نامه خوانان نامه خوانند. تو را از نامه خواندن ننگت آیو.