2777
2789

برای درمان پیش چه دکتری رفتین ؟ پوست؟

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

درمانش فقط فیلره یا تزریق چربی

منم دارم 

آره دکتر پوست 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
درمانش فقط فیلره یا تزریق چربی منم دارم  آره دکتر پوست

نمیخوام فیلر بزنم 

واقعا هیچ درمانی نداره؟

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانش فقط فیلره یا تزریق چربی منم دارم  آره دکتر پوست

زیر چشم خیلی حساسه چربی اصلا نمیشه فقط ژل یا همون فیلر

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
زیر چشم خیلی حساسه چربی اصلا نمیشه فقط ژل یا همون فیلر

اره خطرناکه 

فیلرم میگن خوب نیست

منم مثل تو موندم چیکار کنم.حس بدی دارم که بقیه ممکنه فکر کنن معتادم یعنی بدون ارایش اصلا نمیتونم برم ...

نه بابا کسی فکر نمیکنه معتادی 

ولی کلا خیلی رو مخه 

اعتماد بنفسمو پایین آورده

اره خطرناکه  فیلرم میگن خوب نیست

فیلر مارک خوب بگیری خیلیم عالیه  و هیچ عوارضی نداره.دکتری که انجام میده هم مهمه باید کاربلد باشه.بعد یه مدتم جذب میشه اگه خوشت نیومد دیگه نمیری ترمیم.

فیلر مارک خوب بگیری خیلیم عالیه  و هیچ عوارضی نداره.دکتری که انجام میده هم مهمه باید کاربلد باش ...

اصلا حس خوبی به این تزریقا ندارم 

آخه مادر زادی اینطوری نبودم ، آزمایشم دادم فقط ویتامین دی کم دارم 

عکر کنم انقدر ب گوشی نگاه کردمو شبا نخوابیدم اینطوری شدم 

اصلا حس خوبی به این تزریقا ندارم  آخه مادر زادی اینطوری نبودم ، آزمایشم دادم فقط ویتامین دی ...

راجبش تحقیق کن نظرت عوض میشه عزیزم.اره از گوشی هم میشه واسه منم گود شده منم قراره فیلر بزنم ولی چندماه دیگه

ممکنه طب سنتی یا اسلامی کارساز باشه. چون می گن علتش سودای بالاست. یا خشکی  بدن.   یا بی خوابی یا استفاده زیاد از گوشی یا لاغری 

سودا با اصلاح مزاج درست می شه  خشکی بدن با میوه و آب و خوراکی‌های مزاج تر.  بی خوابی و.......درمانش مشخصه