2777
2789

اصلا بلد نیست بامن حرف بزنه همش بیرونه بعد انتظار داره خودش عین ماست توی خونه ک هست فقط توی گوشی و تلوزیون باشه منم انگار مزاحم خودش میدونه بعد نهایت اگه رووووزی بهم نیاز داشت فقط منو محبت میکنه..

بخدا اگ هرکسی جای من بود تاالان صدبار خیانت کرده بود من واقعا اهلش نیستم وگرنه بهش ک فکر میکنم بعضیا واقعا برای خیانت فقط خودشون مقصر نیستن!!! 

اخه چیزی نیست ک ادم بهش فکر نکنه نادیدش بگیره باهزار امید و ارزو ازدواج میکنیم ک اخرش این بشه؟؟

هیچ راهی هم ندارم جز اینکه بزور ادامه بدم 

از زندگی خستم گاهی دلم میخاد برم یجای دووووور دوووووور دووووور فراموشی بگیرم و یه زندگی جدید توی تنهایی واسه خودم بسازم

ی وفت ک حالش سر جاشه دستشو بگیر بهش بگو همینا رو... ولی با آرامش. بهش بگو دوست داری باهاش حرف بزنی، دوست داری بغلت کنه و..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی وفت ک حالش سر جاشه دستشو بگیر بهش بگو همینا رو... ولی با آرامش. بهش بگو دوست داری باهاش حرف بزنی، ...

بخدا هرروززززز میگم هرررروز میگه تو ناشکری ما ارامش داریم .. 

ولی خب ارامش نداریم درواقع توی خنثی ترین حالت و بی هیچ اتفاقی هستیم میخوای چطوری ارامشمون بیشتر یا کمتر بشه وقتی به معنای واقعی هییییییییچ کاری برای رابطمون انجام نمیدیم؟

من خستم کاش یکی باشه بیاد کنارم بشینه نشناسه منو ساعت ها کنارش گریه کنم..

عزیزه دلم تو تنها نیستی که اینو میگی

شوهر من خیلی درگیر کارشه

ساعت ۹ نیم ۱۰ میاد

یه سرش تو گوشی یه سرش تو تی وی

بعدشم شام میخوره میخوابه

هرگز ۳ ساله عروسی کردم به یاد ندارم

بهم بگه بیا بریم بیرون ببرمت دور بزنی انقد تو خونه ای 

زورش میاد تا سر کوچه منو ببره

بخدا هرروززززز میگم هرررروز میگه تو ناشکری ما ارامش داریم ..  ولی خب ارامش نداریم درواقع توی خ ...

حتما برو پیش مشاور

پشت گوش ننداز

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

با همسرت صحبت کن یا برین مشاوره بنظرم

عقب موندس این چیزا رو نمیفهمه .. بخدا انگار من با ی پیرمرد ۶۰ ساله ازدواج کردم .. یخدا من پدرم خیلی سنش زیاده ولی انقد باذوقه هیچ مناسبتی رو قراموش نمیکنه هیچوقت کم توجهی نمیکنه من اصلا مثل این ندیدم تازه ما سالای اول زندگیمون هستیم

چرا اینجوری میکنه چندسالته بچه دارید؟ 

احمقه توی ی خانواده سرد بی روح بزرگ شده اصلا انگار این چیزارو نمیفهمه .. خانوادش ن اینکه بد باشن ها! رسمی و خشکن ولی محترمن اما خودش انگار دیوااااره گاها حس میکنم شاید کس دیگه ای رو دوست داشته.. 

من بارها بهش گفتم ک‌اگ بخاد جدا بشیم ولی خودش مانع شده.. 

عزیزه دلم تو تنها نیستی که اینو میگی شوهر من خیلی درگیر کارشه ساعت ۹ نیم ۱۰ میاد یه سرش تو گوشی ی ...

والا من همش دعا میکنم یا خدا منو جم کنه از روی زمین محو بشم یا یکاری کنه ک راهمون جدا بشه اگ واقعا درست بشو نیست..

من کم نیست شبایی ک با گریه خوابیدم و جفتش بودم و اون حتی نفهمیده یا بخدا حاضرم قسم بخورم خودشو میزنه به نفهمی چون حوصله هیچیو نداره حتی حرف زدن انگار اوتیسم داره 

دوران نامزدیمون هم اینطوری بود

دیگه من روم نمیشه هی همش بگم بهش مگه من باید همش مث گداها ازش بخوام محبت کنه یا کاری کنه واسع من؟ 

من حالم از خودمم بهم میخوره دیگه..

هربارهم گفتم نهایتا یک تا چن ساعت بعدش خوب بوده ..

مثلا به اصرار من میگم بریم بیرون ولی وقتی میریم انگار توی تاکسی نشستم هیییییچی نمیگه و فقط میریم تا ی فاصله خاصی از خونه و بعدش میگه خب چیکار کنیم؟ منم با ی ذوق ترکیده و حال بد میگم برگردیم ولی الکی خودمو خوشحال نشون میدم ک‌ مثلا شاید بفهمه با چه کارایی خوشحال میشم دفعه های بعد خودش تکرارش کنه ولی هیچوقت تا گفتن دوباره خودم هیچکاری نمیکنه

امیدوارم هیچکس مثل من نباشه.. مثل عقده ای ها وقتی رابطه بقیه رو میبینم فقط حسرت میخورم .. همش درحال ...

عزیزززم مردای ایرانی اکثرا سیب زمینی هستن غصه نخووور،،شوهر منم همینطوره،ولی من اهمیت نمیدم دیگه با بچه هام مشغولم