من پریودام نامنظمه یعنی کلاً 3،4 ماه یه بار میشم 15 روز پیش آخرین نزدیکی من بود اما دیروز بی بی قلمی زدم منفی بود علائم هم دل پیچه کمر درد حالت تهوع، کمر درد شدید سیاتیک
اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم. اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله @montazeran_32
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیشه گفت باید صبر کنی پریود نشدی برو دکتر علاوه پیدا کن البته تو اقدام چن روز عقب انداختن طبیعیه
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
۳ روز قبل از رسیدن تاریخ پریودم بی بی چک زدم و حتی این مدت که تو اقدامم بازم پریودام سروقت بود،حجمش ...
اگه باردار بودی همون سه روز قبلم حداقل یه هاله مینداخت
منم ۱۰ ماهه اقدامم انقد بی بی چک زدم خسته شدم🤦🏻♀️فقط میگم الکی امیدوار نشی...امیدوارم که باشی ولی خب با یه روز تاخیر نمیشه گفت.فردا اگه نشدی دوباره چک کن.انشاالله مثبت بشه