دوستان سرکارمیرم درآمد متوسطی دارم خواستگاری دارم گفت که قسطام زیاده کمکم کن توزندگی خودمم خوب قسط دارم پسر متوسطی از هر لحاظ آیا باهاش ازدواج کنم میترسم تا آخر عمر قسطاش تموم نشه چیکارکنم اخلاقش خوبه ولی یوقتایی گیرمیده درکل بدنیست کمکش کنم یانه
خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم داریم میگیم شریک زندگی یعنی باید به هم کمک کنین تا زندگیتونو بسازین ،که اینم توجه کن اگه دیدی واسه زندگی تلاش میکنه و از درآمد خودش هم خرج زندگیت ن رو میده بهش کمک کنین ولی نع اگه پولای شما رو میده قسط و خرج خونه و... و پولای خودشو واسه عشق و حال خودش خرج میکنه ندین ،درضمن همه پولاتم نده اگه دادی زن واسه خودش باید پس انداز مخفی داشته باشه حتما