روژان_خخ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1177 عنوان ایفون xs یا شیائومی redmi note 12 pro 80 بازدید | 4 پست از لحاظ کیفیت دوربین و خراب نشدن کدومش بهتره استفاده زیادی از گوشی ندارم یه چیزی میخوام تا چند سال داشته باشم اگه خراب بشه هم قطعاتش گیر بیاد کدومش؟ تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰 دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤ 1402/10/10 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_فاگل_ عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 8204 بستگی ب خودت داره گوشی نوت۱۲ نوهه ولی ایفونxدسته دومه یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨
روژان_خخ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1177 بستگی ب خودت داره گوشی نوت۱۲ نوهه ولی ایفونxدسته دومه مهم کیفیت و کاراییشه قیمتاشونم xs بیشتره نمیدونم کدومو بگیرم تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰 دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤
_فاگل_ عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 8204 مهم کیفیت و کاراییشه قیمتاشونم xs بیشتره نمیدونم کدومو بگیرم اره قیمتش بیشتره ولی خیلی قدیمی شده ماله چن سال پیشه ایفونم کسایی ک دارن میگفتن باتری هاش بعد چن سال ضعیف میشه یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨
روژان_خخ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 1177 اره قیمتش بیشتره ولی خیلی قدیمی شده ماله چن سال پیشه ایفونم کسایی ک دارن میگفتن باتری هاش بعد چن سال ... ممنون❤ تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰 دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤