2777
2789

از زمانی که گوشی رو برمیداره

از شدت دلهره واسترس  که نکنه نی نی سایتمو ببینه

تا زمانی که گوشیمو بذاره زمین جونم بالا میاد

وصدبار میمیرم وزنده میشم

یه مدت از سایت رفتم از یه طرف آروم بودم ودیگه استرسی نداشتم

از طرف دیگه دوری از سایت باعث افسردگیم شده بود

من یک عدد معتادم!

حالا چیزی هم ندارما

فقط غیبت خودش و خانواده شه که خدا گواهه حق دارم 

اون وقت یه عده خیانت میکنن و عین هیالشونم نیست

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

*عین خیالشون

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش کانل بیا بیرون هر دفعه و سرچ هات رو پاک کن دبگ خیالت راحته استرس چی رو داری بگو تاپیکهات رو پاک کنن

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
تاپیکاتو حذف کن

چه جوری

نمیشه که

ازش کانل بیا بیرون هر دفعه و سرچ هات رو پاک کن دبگ خیالت راحته استرس چی رو داری بگو تاپیکهات رو پاک ...

چه جوری پاک کنم؟؟؟

وای من یه بار گوشیم رو برداشت نگو تو یکی از صفحه گوشیم نی نی سایت بود براشت گفت این چیه گفتم سایت بارداری و بچه داری هیچ نگفت 

ولی نگم خواهر قشنگ داشتم سکته میزدم حالا من از خانواده اش هم هیچی نگفتم فقط راجب بارداری و اقدام گفتم ولی نمیدونم چرا ترسیدم 😂😂😂😂

وای من یه بار گوشیم رو برداشت نگو تو یکی از صفحه گوشیم نی نی سایت بود براشت گفت این چیه گفتم سایت با ...

من میدونه تو سایتم یه روز داشتم تایپیک هارو میدیدم چندتا در مورد رابطه و دوست پسر و اینا بود وای چشش خورد بهش 😂 هیچی نگفت ولی نمیدونم چرا حس خجالت داشتم حالا انگار اینا رو خودم تایپ کردم 😂😂😂😂

همه چی ب وقتش درست میشه 

خب کلا دیلیت سرچ هیستوری بزنین هر وقت خواستید بیاین نی نی سایت از گوگل سرچ کنین بیاین

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱

اسی داخل مرورگر برو سه نقطه بالا رو بزن

این سومی از بالا New incognito tab رو بزن از اونجا بیا تو سایت دیگه هیچی تو تاریخچه ذخیره نمیشه

فقط باید اسم و رمزتو بلد باشی هر دفعه از اول بزنی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟