2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد ازاین ر‌وزمادر

397 بازدید | 27 پست

دراصل باخود مناسبتش مسئله ندارم

بیشتر حوصله این ادااصولا و کادو دادن و تبریک گفتنارو ندارم 

نمیدونم باید برم به مادرشوهرم تبریک بگم یانه

قهر نیستم اما ارتباطی باهاش ندارم چندماه میشه

اونم دعوت نکرده 

گاهی زنگ هم اگر زده کاری داشته 

حالا نمیدونم چه کنم

من قهرم و نمیرم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ دقیقا

من عاشق مامانمم خیلیم دوسش دارم اما اصلا حوصله کادو گرفتن و سورپرایز کردن ندارم😂 همین چند وقت پیش تولدش بود دیگههه😣

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

جاي ما بودين مادرتون زير خروارها خاك بود چ ميكردين!

ي روز و ي تبريك نهايت ي كادو

كجاش و چيش سخته..

من صدبار بغضي ميشم.هزاربار اشكام توي چشمام جمع ميشع

ميرم توي تراس اشكام ميريزه روي صورتم

ولي اين روز وو از شوهرم و مامانش دريغ نميكمم

💕

زیاد به خودت سخت نگیر 

من با کادو دادن بیشتر حال خودم خوب میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

وای منممممم بدمممم میاد ،خب یعنی چی ، چرا باید ما واسه مادرشوهر کادو بخریم ، یا همین مادر خودمون   عاشق مادرمم ولی ادم سخت پسندیم تو کادو گرفتن همش فکرررر فکررر که چی بخرم خوششون بیاد ، اصلا دوس ندارم 

مگه روز فرزند داریم