الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سنتور نمیدونم بلد نیستم ولی ویولن واااقعا سخته و تمرین باید خییییییلی زیاد باشه وگرنه فراموش میکن ...
ووای ویولن مبتدی باشی اعصاب پولادین میخواد من کلاس موسیقی میرم کلاس بغلی ویولنه رسما میخوام جیغ بکشم انگار با ناخن میکشن رو دیوار
مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهتو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهتو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
ووای ویولن مبتدی باشی اعصاب پولادین میخواد من کلاس موسیقی میرم کلاس بغلی ویولنه رسما میخوام جیغ بکشم ...
من گوشام ۶ ماه کر شده بود 😂😂😂🤦♀️
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^