2777
2789
عنوان

تامپون برای پریود

178 بازدید | 9 پست

خانوما من یکم پیش تامپون گذاشتم سایز متوسط همیشه کاپ میزارم الان یهویی تامپون جلو دستم بود.

بعد از شوک سمی و عفونتش ترسیدم سریع درش اوردم خون زیاد جذب نکرده بود .

ولی میترسم پنبه هاش تو واژنم مونده باشه 

داخل واژنمم اب گرفتم شستم ولی بازم نگرانم

اگه یکم پنبه هاش بمونه مشکلی پیش میاد؟

ممنون میشم بگین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بهت بگیم چه مشکلی پیش میاد که از استرس سکته میکنی، هرگز دیگه استفاده نکن. هرگز، حتی اگه هیچی نداشتی هم استفاده نکن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من خیلی اطلاعی ندارم ولی ی سوال دیگه داشتم کاپ قاعدگی اذیتت نمیکنه اصلا حس میشه ؟  بعد اینکه م ...

کاپ اگه درست بزاری اصن احساس نمیشه من برند آندیا خریدم ولی اگه هایمن برات مهمه استفاده نکن عزیزدلم❤️

بگو عزیزم اتفاقم بدونم بهتره

اندومتریوز ، فیبروم، اندومتریوز با تامپون احتمالش بالاست ولی تو دیگه استفاده نکن ایشالله که با یه بار چیزی نمیشه. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اندومتریوز ، فیبروم، اندومتریوز با تامپون احتمالش بالاست ولی تو دیگه استفاده نکن ایشالله که با یه با ...

اینارو میدونم عزیزم من مشکلم اینه که نکنه پنبه هاش مونده باشه