2777
2789

مثلا خواهرتون جاریتون بشه. بعد از شما. یعنی برادرشوهرتون از طریق شما باهاش اشنا بشه و عاشقش بشه. بعد کل فامیل شوهر بچسبن به خواهر شما ولی اصلا به شما محل ندن‌. چیکار میکنین؟

مثلا جاری هاو خواهرشوهراتون هر روز خدا با خواهرتون برن بیرون ولی به شما اصلا یه زنگم نزنن سال به سال

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خواهرم خوشحال باشه مشکلی ندارم

اره ولی خیلی دلم‌گرفته

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خوشحال میشم به خواهرمم میگم حد و حدود رعایت کنه خیلی صمیمی نشه. مونده رابطه با خانواده شوهر نیستم که ...

من اجساس دوگانگی میکنم. خوشم نمیاد ازشون و دلمم نمیخواد باهاشون رفت و امد کنم ولی وقتی میبینم مدام دنبال خواهرم هستن ولی حتا اون اوایل که من تازه عروس بودم هم هیچ وقت سمتم نمیومدن دلم میگیره. یواش یواش دارم احساس میکنم ادم نچسبی ام که کسی دلش نمیخواد بیاد سمتم.

من اجساس دوگانگی میکنم. خوشم نمیاد ازشون و دلمم نمیخواد باهاشون رفت و امد کنم ولی وقتی میبینم مدام د ...

بی خیال بذار نچسب باشی اصلا. شاید تایپ شما نیستن دلیل بر نچسبی شما نیست که... خواهرتم یه روز میفهمه اشتباه کرده درین مورد.. 

بی خیال بذار نچسب باشی اصلا. شاید تایپ شما نیستن دلیل بر نچسبی شما نیست که... خواهرتم یه روز میفهمه ...

اون کلا خونگرم و اجتماعیه. با همه جور آدمی جوش میخوره زود.از منم با سیاست تره