2777
2789

بسته به اخلاقشون و اهدافشون هر کدوم اوکی بود آره

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوایی؟

زمینی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

معلم رو نمیدونم ولی ارتشی اصلا شوهر خودم ارتشی از این شهر به اون شهر میرم از خانوادم دورم تا ۳۰سالش پر نشه نمیتونم برم شهر خودم اول سیستان بلوچستان بودم الان خوزستان معلم هر شهری بخواد میتونه بره ولی خب حقوقش کمه ولی خب کارش هم راحت تره حالا شما بقیه حسن هارو هم بسنج بعد تصمیم بگیر 

تکراری بود 😂 یکی قبل شما گفت 😂

نیگاه نکرده بودم باور کن فکر کردم اولین خوشمزه هستم 😂😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

معلم رو نمیدونم ولی ارتشی اصلا شوهر خودم ارتشی از این شهر به اون شهر میرم از خانوادم دورم تا ۳۰سالش ...

نه عزیزم معلم خیلی محدوده هر شهری نمیتونه بره 

مرخصی اصلا نداره 

خونه سازمانی نداره

حقوقش کمه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
معلم بهتره چون آوارگی ازین شهر به اون شهر نداره از نظر حقوقی فکرکنم در یه سطحن،

ولی افسر ها خیلی مزایا دارن 

خونه سازمانی 

حکمت کارت 

بهترین بیمه 

بن های مختلف و هزار تا چیز دیگه 

ولی معلم هیچی

ولی افسر ها خیلی مزایا دارن  خونه سازمانی  حکمت کارت  بهترین بیمه  بن های مخ ...

معلم نهایت یه شیفت میره سرکار پنجشنبه جمعه تعطیل روزهای تعطیل هم که نمیره عید و سه ماه تابستون هم تعطیل ارتشی عید هم باید بره سرکار حتی روزهای تعطیل معلم میتونه مابقی روزهارو شغل دوم داشته باشه 

الان میگی اینو منم دوست داشتم ولی الان به هیچ عنوان تو چهار دیواری گیر کردم تو یه پادگان 

من بهترین دوران تو خونه سازمانی گذراندم 

کلی کلاس اموزشی و هنری شرکت کردم کلی دوست پیدا کردم که بعد از چندین سال هنوزهم در ارتباطیم 

محل امنی برای بچه هام بود و راحت تو محوطه بازی میکردن 

یادش بخیییر