طبق آمار روزانه 12 نوزاد به خانواده های اشتباه داده میشوند
من دارم میرم دنبال خانواده واقعیم🚶♀️
گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
😂😂😂یه مدت یه سریالی میدیدم نوزادا تو بیمارستان جابه جا شده بودن منم گفتم خب شاید منم جا به جا شدم قضیه رو با یکی در میون گذاشتم گفت اخه شلغم تو این همه شباهت وبین عمه ت و خودت نمیبینی؟ دیگه هیچی پشیمون شدم
خدایی تا یه سال اول این فکر مثل خوره افتاده بود به جونم که بچم رو اشتباهی دادن بهم گیر سه پیچ دادم به شوهرم بریم تست بگیرم یه جور نگاه میکرد بهم که انگار روانی چیزی دیده