2777
2789

چند وقته ازدواج کردین؟ 

چند وقته اقدامین؟

چند سالتونه؟ 

برای بچه چندم؟ 

پریودیتون چند روزه ست؟ 

چه روزایی اقدام دارین؟ 

چه دارو هایی استفاده میکنین؟ 

دکتر رفتین؟ 

جنسیت خاصی مد نظرتونه؟ 

چیکار کنیم زود باردار شیم؟ 

چیا بخوریم چیا نخوریم؟ 

از کیت تخمک گذاری اسفاده کردین؟ 

یا از سونو برای اینکه بدونین کی تخمک گذاریتون هست؟ 

برا بچه دوم 

اصلاح سبک کردم چون پلی کیستیکم شربت اینوفولیک با متفورمین و دوفاستون استفاده میکنم ویتامین ای و دی و قرص فیفول یه مدتم کیو انزیم ده خوردم پودر نخل شوهرم میخوره منم گاهی میخورم همه چیزای کنسروی شیرینیجات سوسیس کالباس رو قطع کردیم ولی لامصب از چیبس و پفک نمیتونیم بگذریم 

هنوز اقدام نکردم ماهه دیگه اقدام میکنم خیلی هیجان دارم از الان به بغل کردنش فک میکنم حتی کارگاه مادروکودک براش انتخاب کردم دوبارم خوابشو دیدم دعا کنید خدا زودی بهم بده بچمو جاش تو خونمون خالیه😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا پسرم هشت ماه طول کشید  حتما برو دکتر دارو بده مخصوصا دوفاستون عالیه

دوفاستون برای چیه؟ 

متفورمین برای چیه تو نی نی سایت خیلی دیدم میخورن برا بارداری 

با سلام🙃🌺

بنده یکساله اقدام هستم نی نی ندارم تحت نظر فوق تخصص نازایی هستم 😑 عفونت پولیپ و تنبلی دارم😔 فعلا دارو میخورم چند وقته دیگه هم جراحی هیستروسکوپی تهران وقت دارم😓 ذخیره تخمدانمم پایین🤷‍♀️ ۲۵ سالمم هستش🤦‍♀️

برا پسرم هشت ماه طول کشید  حتما برو دکتر دارو بده مخصوصا دوفاستون عالیه

برای پسرتون چه روزایی اقدام داشتین فقط روزای تخمک گذاری 

من شوهرم بچه خیلی دوس داره فرقی نداره دختر یا پسر  ولی خودم دوس دارم بچه اول پسر باشه بچه دوم دختر 

ماه قبل فقط روزای تخمک گذاری رابطه داشتم ولی فکر کنم اشتباه بوده روزش چون اصلا باردار نشدم این ماه از بعد پری یه شب در میون رابطه داریم یعنی دختر میشه بچم؟ 

متفورمین برا خانومای پلی کیستیک خیلی تاثیره خوبی داره دوفاستون پری رو تنظیم میکنه 

حالا چهارشنبه میخوام برم سونو برای کیست و.. از دکتر میپرسم 

من پریودیم 26 روز یبار منظم بود اما ماه قبل که اقدام بودم با 3 روز تاخیر پریود شدم 

برای پسرتون چه روزایی اقدام داشتین فقط روزای تخمک گذاری  من شوهرم بچه خیلی دوس داره فرقی نداره ...

یک روز درمیون 

پودر نخل بگیر هر دوتاتون بخورید هر روز یه دونه موز بخور عسل و سیاهدونه هر روز یه قاشق کلسیم رو کامل حذف کن شیرینی جات رو حذف کن چیزای نمکی بخور مثل اجیل و تخمکه بو داده ویتامین ای بخورید هویج و کلم بروکلی خرما بخورید از اینترنت سرچ کن رعایت کن