2777
2789
عنوان

لطفاً ارومم کنید، بگید جنه چیه😐🥲

415 بازدید | 27 پست

من ی آدم سوسولیم

جریان اینه پیش یکی ف.ال د.عا گرفتم هم ف.الش درست بوده هم د.عاش جواب داده حالا ترسم از اینه که این آدم بوده یا جن ؟ بخدا ک.صخول شدم:/ آخه اولین باره همچین چیزی میبینم ی آدم چتور میتونه اینقدر دقیق باشع

اتفاقی ک نیوفتاده ولی وسواس گرفتم

نه فقط فرد خوش شانسی بوده

✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای ‍ پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقتونه تا شما باشین نرین پیش رمال جماعت وقتی جن رفت تو بدتت ادم میشی

😂😂 خواهر چه با خشونت 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔